Komentáře k článku

Gaba 27.11.2023

Největší zákeřňačky jsou takzvané úlislé ženy, které na první pohled vypadají taak strašně slaďoučce a nevině, házejí úsměvy a lichotky na všechny strany, poprvé vás vidí a už vás mají strašně rádi a všude musejí být tak oblíbený a středem pozornosti. Pár jsem jich takových poznala, ale jak si je moc pustíte k tělu, tak zjistíte co jdou zač, že tohle jr pouze jejich maska, jelikož sami dobře vědí, že oblíbenost přináší výhody. Ale jakmile nejste po jejich, tak vás za zády rády pomluvy, přitom se na vás pořád budou sladce usmívat, ušijí na vás podraz a nebo vás vždy o něco připraví, ať už se jedná o kamarády, práci, partnera nebo vaší dobrou pověst.

Zany 10.04.2023

Manipulatora ve svém týmu jsem odhalovala dlouho a bolestivě. Kolegyně mě tak dlouho postupně nahlodávala sebedůvěru, až jsem začala pochybovat úplně o všem, co dělám, ač jsem do té doby svou práci měla koc ráda a velmi se mi v ní dařilo. Nakonec to skončilo tak, že kolegyně tak dlouho za mými zády donášela šéfovi a pomlouvala mě kolegům, lhala mi a odmítala respektovat má rozhodnutí, až jsem skončila s pověstí neschopné blbky, zatímco ona byla vnímána jako obrovský pracant, co za firmu položí život. Já dělala 12 hodin denně a ona většinu týdne pracovala z domova a většinu času byla na telefonu s kolegy. Takže po 2 letech soužití s manipulátorem odcházím jako šéf týmu a manipulatorka je vnímána jako oběť a chudinka, ke které jsem se prý nechávala dobře. Na jednu stranu mě to strašně štve, na druhou stranu jsem ráda, že z tohoto prostředí budu již brzy pryč. Ale je to pořádná životní lekce.

Katka 17.06.2022

Falešne kolegyně které jen předstírají jak šou milé,samé lichotky a přitom jim jde o to dozvědět se o mé osobní důležité informace a pak mi bodnou kudlu do zad. !!!!! Už nevěřím nikomu a všude mlčím.

Katka 17.06.2022

Bohužel jsem naletela..zneužili všeho co jsem řekla..a troufaly si část svoji práce dávat mě. Vlastně zneužívaly me!! Hodně toho lituju.že sem byla tak blbá .a nebránila se!! Už si dávám obrovskyho majzla a všude.!!!!

Maky 02.10.2019

Mám kolegyni. Až po roce a půl jsem to začala pozorovat. Tento článek mě v tom utvrdil. Na venek moc hodná, ptá se (o sobě řekne hodně málo), každýmu všechno chválí (až přehnaně). O všech všechno ví. Brala jsem jí jako super ženskou. Pak se ukázala. Dopadlo to tak, že v očích ostatních já jsem ta blbka a ona chudinka. Ví, že chyba je na její straně, neumí říct promiň. Ostatní mi řekly ona to tak nemyslela, moc to řešíš. Já jsem ticho, je ve mě vztek se slzama v očích a ona dělá jako by se nic nestalo.

Katka Maky 17.06.2022

S takovými lidmi mám taky bohužel hodně zlé zkušenosti .!!!na oko pěkné jednání a za zády vám vrazi kudlu do zad !!!jediná obrana je nepustit si nikoho k tělu ..vůbec nic nikomu o ničem neříkat ..udělat svou jen svou práci a spěchat domu.

Stáňa Maky 20.07.2022

Mluvíte mi z duše, já jsem teď za blbku a ona za chudinku. Jediné co jsem udělala, bylo vyřčení svého upřímného názoru na vztahy na pracovišti, protože už se to nedalo vydržet. Ona řešila situaci srdceryvným pláčem a frázemi typu: já jsem v minulém životě musela být strašně zlý člověk, že se mi děje něco takového...

danielka 23.02.2019

Přesně takový je můj šéf, nejdříve jsem toto strašné chování tolerovala, ale pak jsem si řekla dost, takhle to dál nejde. Přečetla jsem si na https://ideaclub.cz/media/jak-jednat-s-manipulatorem jak s takovým manipulátorem jednat a od té doby si už nenechám nic líbit!

snegurka 24.05.2017

Asi je.

konatovka 23.05.2017

Když jsem ještě chodila do práce, manipulátora jsem tam měla.:-O

helus 23.05.2017

Každý by měl mít své názory.

nea 23.05.2017

Když jsem pracovala, setkala jsem se s tímto problémem, ale dokázala jsem se tomu bránit aby se mnou někdo manipuloval.

Siraellen 22.05.2017

zatím nemám problém

ovace 22.05.2017

zajímavé

vivi11 22.05.2017

zajímavý článek

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat