Komentáře k článku

buržoust 18.03.2018

zaměstnavatel: Jaká je vaše největší slabina? zaměstnanec: Upřímnost! zaměstnavatel: Nemyslím si že upřímnost je zrovna nějaká slabina. zaměstnanec: Mě je úplně u p...d.el.e co Vy si myslíte :-DD

Bedřišek 17.03.2018

chodím do práce kvůli jedné věci a to jsou peníze, kdo tvrdí něco jiného je vylízanej. na peníze se zeptám ,ne mezi dveřma ale odcházím z kompletními informacemi. většinou je to tak že ti co to napíšou do inzerátu, tam je to v pořádku, ti co ne, nabídnou málo skoro vždy.

Migel 17.03.2018

No vidíte, někteří jsou rádi, že už k žádným pohovorům nemusí, a naopak já jsem se z nich v poslední době celkem těšil a dokonce jsem několikrát začal a pak brzo skončil v průběhu minulého roku v několika pracích, protože mi chyběla ta touha a pocit z hledání nového místa a zkušeností, a vůbec objevování nového kolektivu a nové práce :)

konatovka 17.03.2018

Jsem moc ráda, že už nemusím k žádným pohovorům a užívám si důchodu.;-)

Montér Milouš. 17.03.2018

Dobrý den.Ve slušné a regulérní nabídce jsou základní podmínky, mezi které i mzda za požadovanou práci patří, rovnou uvedeny.Většina lidí chodí do práce především kvůli penězům.Také je divné, když firmy v inzerci mlží nebo maskují svoji identitu.Pro mě to jsou pádné důvody na takovou nabídku vůbec nereagovat, neb to nemůže dopadnout.

marcela220 17.03.2018

blbost-je spousta zaměstnání,kde jsou benefity a kde nejsou-pak už se stačí posunout tam,kde nabízí lepší podmínky....

Petr 16.03.2018

;-) Přidávám se, že je to nesmysl. Pokud např. nevím kolik je na dané pozici nabízeno, ani tam nejdu natož na takový inzerát odpovědět. To samé firemní benefity je dobré, aby již byly uvedeny v inzerátu.

Amanita Pantherina 16.03.2018

Otázky jsou blbě formulovány. Dá se zeptat taktně, tyto výplody jsou jak od puberťáka. Snad se zeptám, jestli chtějí třeba reference od minulého zaměstnavatele, nebo výpis RT, a ne prověřovat, copak je to STB?

Eve 16.03.2018

To je opravdu, jako když radí někdo z minulého století, komu komunisté vymyli mozek strachem zeptat se na cokoliv. A pokládat otázky způsobem popsaným výše je jako radit v dešti vzít si deštník

Verka 16.03.2018

WTF? Co je divného na tom, chtít si při obchodním jednání ujasnit hned na začátku vzájemné podmínky???

Martin 16.03.2018

Neptat se na plat?To by byla asi velká chyba,vždyd je to samej podvodnik

František Mlejnek 16.03.2018

Ptát se na peníze je skutečně hloupost a svědčí to o tom, že peníze považujete ve svém životě za prioritu. Nikdy jsem s potenciálním zaměstnavatelem otázku peněz nenaznačoval, ba ani v zaměstnání jsem si nikdy o zvýšení platu neříkal. Ale problematika uvolňování z práce by pro mne byla dost zásadní. V okamžiku, kdy bych nebyl v nutných a odůvodnitelných důvodech uvolňován, bych si připadal jako otrok. Bezvýhradná oddanost zaměstnání je odporná kapitalistická "vymoženost".

Nufacek František Mlejnek 17.03.2018

Ale dnes mnoho lidí chodí do práce právě proto, že potřebují peníze, nechodíme tam pro zábavu (někdo možná práci má i jako koníček - takovým to závidím, mají to jako bunus, dostanou zaplaceno a ještě se i pobaví), ale pokud si vybírám mezi několika zaměstnavateli, tak samozřejmě si vyberu toho, kdo nabízí za odvedenou práci víc. Vždyť dnešní společnost tak máme nastavenou - peníze jsou až na prvním místě..! *5*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat