Komentáře k článku

Siraellen 25.02.2019

nejlepší je dokládat 10 procent z platu

ovace 25.02.2019

na jídle se šetrit nehodlám,omezím se jinde

helus 22.02.2019

Šetříme celý život.Nejvíce ušetříme na jídle.Nakupujeme hodně ve slevách.

aster helus 22.02.2019

To je ten nejhorší způsob šetření. Moje babička vždycky říkala, že na jídle se šetřit nemá, protože pak to ušetřené dostane doktor. A měla pravdu.

Lucie01 aster 24.02.2019

To není pravda, šetřit na jídle neznamená jíst nezdravě. Naopak, nejvíc peněz se rozhází za potraviny, které ani nejsou pořádné jídlo a bývají nezdravé - fastfood, různé křupky, chipsy, sladké tyčinky, limonády apod. Když se takovým věcem soustavně vyhýbáte, ušetříte peníze a ještě prospějete zdraví.

glady 22.02.2019

šetřím celý život

nea 22.02.2019

Když člověka dožene tíživá situace, dokáže se uskromnit a najít kde ubrat na výdajích. A pokud je rozumný, smíří se s tím že se raději uskromní, než aby vše řešil půjčkou, která by ho mohla dohnat k ještě daleko větším problémům.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat