Komentáře k článku

ovace 30.11.2019

naštěstí v práci porady nemáme

Mutrmatka 29.11.2019

Jak správně říkáte co se tam řeší dupání vašeho kolegy a běda když se ho zastanete, seznámení s kolegy snad se tam ani nedá, kam to spějeme:-)

aster 29.11.2019

Hm, budu muset taky zavést takové porady - to bude psina - už to vidím, jak zákazníkům spadne brada *4*

helus 29.11.2019

Pracovním poradnám jsem se vyhnula.

PIV 28.11.2019

Přesně tak. Nadbytek zbytečných pozic, a ten člověk musí taky těch 8 hodin nějak vyplnit, takže dotyčný svolá poradu formou VC i k tomu, co by se dalo během deseti minut vyřešit emailem správné osobě. No a je minimálně hodina v pr.... a za chvíli je oběd ;-) Čím globálnější firma, tím více porad a schůzek na kdejakou pitomost.

glady 28.11.2019

vím co dělat i bez pracovních porad

xxkouckaxx 28.11.2019

záleží na vedení , pokud poradu řídí člověk typu "dej volovi funkci" tak jsou samozřejmě k ničemu

Jirka xxkouckaxx 29.11.2019

Jak říká jeden můj kolega. Porada je na to, aby se dalo v klidu vypít kafe*1*

nea 28.11.2019

podle mě je komunikace důležitá

Yarda 28.11.2019

Hm - tak mítink. To zní vznešeně. Když jsem byl mladý, říkalo se tomu "hoplapo". To byla zkratka pro "houby platná porada". Sloužila pro "řešení problémů". Jenže když byl nějaký problém řešitelný, rovnou se začal řešit. Když byl problém "neřešitelný", svolala se porada, která se měla zabývat jeho řešením. Samozřejmě, že se žádné nové řešení nenašlo (jinak by se na tom už dělalo a porada tím pádem nebyla potřeba), ale tato porada sloužila šéfovi k zbavení se zodpovědnosti: když na řešení na poradě nepřišlo ani 10 zainteresovaných pracovníků, tak to tedy opravdu nejde vyřešit. Že půjde o hoplapo jsme poznali už z pozvánky na poradu se seznamem probíraných témat - na to jsme nepotřebovali výzkumníky...

umfa 27.11.2019

Pracovní porada, když je dobře vedená, vyřeší věci rychleji než by se řešily třeba mailem nebo po telefonu. Samozřejmě si ji ten kdo ji vede musí připravit a nenechat lidi kecat o blbostech, ale jen k věci :-) Skoda, že to nebylo jako možnost v anketě, ale to už je osud těchhle anket u článků, že nepokrývají celý prostor možností.

Michelle umfa 28.11.2019

:-):-p Tak to jste mne pobavila! V jedné nejmenované firmě mají disponenti logistiky každý den od 9té do 14té po sobě 5 porad s tou samou "problematikou" - proč jsou opožděné dodávky k zákazníkům (všem). Na těch 5ti poradách papouškují tu samou recitaci pro 5 různých skupin lidí plus pro cca 5 top manažérů firmy a ředitelku (čili těchto 5+1 lidí slyší to samé 5x každý den). Problémy se neřeší, akorát disponenti jsou v práci každý den zhruba od 6ti ráno (aby stihli ranní agendu pro ostatní kolegy oddělení) tak cca do 7-8 večer (aby po poradách stíhali komunikaci se zákazníkem, přepravci, výrobou, skladem, atd.). Super práce, že! *8*

květoň Michelle 29.11.2019

continental Brandýs n.L. přesně to samé - jen se plácá máslo na hlavy,ale problémy se neřeší.

Perez 27.11.2019

Flustrace(!), mažerské pozice(!) - když už něco zveřejňuji, měl bych znát pravopis....

tomaiko Perez 05.12.2019

Slovo frustrace je přejato z latinského slova frūstratiō. Velmi často je chybně psáno i vyslovováno jako flustrace. Druhý způsob zápisu je tedy pravopisně nepřípustný a nedoporučujeme ho nikdy v psaném projevu používat.

Bob 27.11.2019

Když je předem dána agenda, co je předmětem a co má být společným výsledkem, kde šéf je součástí pracovní převodovky, pak to smysl má. Ovšem naopak direktivní šéf, žádná agenda, každý se v kecá = manager je zbytečný a firma jde do kopru

Jura 27.11.2019

Tyhle porady jsou náhodou skvělé odreagování a té srandy co se užije. Třeba ta poslední, šéf na nás nastoupil že jako budou povinný přesčasy a soboty, tak byl výtlem že když za nás udělá práci doma nebo pořádně přidá proč ne. Jelikož šéf je klasický podnikatel z devadesátek který zná jedinou motivační frázi za bránou čeká deset dalších a ta jaksi už pár let nejde použít začal se v tom plácat až byla porada za velkého veselí ukončena, škoda byla to fakt sranda.

konatovka 27.11.2019

Pracovní porady jsem moc v oblibě neměla. Někdy to bylo o ničem.:-O

Renée 27.11.2019

To je novinka! Normální člověk o tomhle ví už od 90.let minulého století a to tady, kfr jsme s tím žádné zkušenosti neměli, co teprve tam, kde už to dělají déle.... Zdá se, že vědci mají taky zbytečně moc schůzi a pozic v managementu....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat