Komentáře k článku

Míša Burešová 10.03.2020

Jako podnikatel jsem již čelil fanatické lásce ke své práci, a když se vše rozpadlo, bylo to velmi obtížné a byl jsem v dlouhodobé depresi, takže je lepší být v této oblasti činnosti klidnější a mít chladnou mysl. Tak jsem otevřel svou malou firmu. A zatímco vše je v pořádku a vzkvétá. O tom jsem vzal spoustu informací na https://pujckytipy.cz/. Trochu jsem se ponořil do toho, co je pro mě méně zajímavé, protože v některých situacích vidím své minulé chyby a snažím se je neopakovat.

Siraellen 03.03.2020

nikdy jsem o tom nepřemýšlela

ovace 03.03.2020

podnikání mi nic neříká

nea 03.03.2020

už bych si netroufla začít podnikat

xxkouckaxx 02.03.2020

v naší republice bych nepodnikala , snad nikde ve světě se živnostníkům a podnikatelům nehází tolik klacků pod nohy - náš stát je v tomto naprosto mimo

aster xxkouckaxx 02.03.2020

Naprosto s vámi souhlasím - jenže pro mně je to jediná rozumná možnost - chtěla jsem se nechat zaměstnat, jenže dřít těch 8 let, co mi zbývá do důchodu (bude-li jaký), pod nějakým pitomcem - takhle taky makám od vidím do nevidím, ale aspoň jsem svým pánem.

aster 02.03.2020

No, tak to vezmu jedno po druhém. Názor nějakého kouče je mi putna - dneska se žvaněním a oblbováním lidí živí kde kdo.:-P Většina lidí podniká mimo jiné proto, že normálně mají problém najít zaměstnání - a teď nemyslím pokladní v supermarketu, skladníka, montovnu apod. :-/ Vzhledem k tomu, že srdce nemá nic společného s myšlením, považuju "srdcařinu" za hodně pitomý tah - takovou firmu, která se tímto honosí, bych si nikdy neobjednala - na nic. ;*( A co všechno musí doopravdy zvládnout drobný živnostník, nemáte ani páru! A pokud mi chcete namítnout, že si na to přece může najmout lidi, pak si uvědomte, že za každého pracovníka musíte platit odvody a jemu mzdu - a to i tehdy, když se vám právě nedaří...*6*

helus 02.03.2020

Já bych se bála podnikat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat