Komentáře k článku

Siraellen 07.07.2020

nemám

Monika.K. 27.06.2020

Docela chápu že je v tom určité plus. Uvažuji i prakticky takže hledám vše kolem co a jak. Dokonce i lékaři už používají své zakodované datovky . Svět jde neustále kupředu a je lepší se na takové věci připravovat a znát různé informace.

aster Monika.K. 28.06.2020

Plus by to bylo, kdyby to fungovalo tak, jak má - ale když k tomu připočtete lidský faktor (úředníky), kteří můžou zadrbat cokoliv a nic jim za to nehrozí, tak vy jste pak vystavena postihům, proti kterým se sice můžete bránit, jestliže jsou neoprávněné, ale trvá to dlouho a výsledek je často nejistý.

helus 24.06.2020

Toto nemáme,ani už mít nebudem.

xxkouckaxx 23.06.2020

tak tohle opravdu nepotřebuji

nea 23.06.2020

nemám a nechci

Jarka 22.06.2020

Pokud máte zřízenu datovou schránku, máte ale i povinnosti, např. podávat některá podání pouze prostřednictvím datové schránky, pokud ne, jsou sankce.

aster Jarka 23.06.2020

A právě proto se tomu vyhýbám - nehledě na to, že na úřadech v tom pořád mají binec - moje účetní datovou schránku má a mě pořád otravují příslušné úřednice, že jim něco nedošlo a hrozí mi pokutami - nakonec se zjistí, že účetní to sice poslala včas, ale dámy si to ze schránky nevyzvedly, tak k čemu to pak je.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat