Nedělejte kompromisy! Sestavte si diář šitý na míru vašemu stylu

18.12.2020 | Finance

S koncem roku přichází čas na výběr toho správného diáře, který vás bude provázet následujících 12 měsíců. A ten může mít nevšední a osobitější podobu. Sestavte si ten svůj jediný a originální. Obal, barva, záložky či počet listů umožní diář přizpůsobit konkrétním tužbám!

I když obliba elektronických diářů a sdílených dokumentů stoupá, stále lidé nedají dopustit na diáře, kde mohou psát, čárat, kreslit, škrtat, lepit samolepky a lepíky a hlavně – vidět své plány a poznámky přehledně! A zrovna těm by se mělo vycházet vstříc. Adéla a Hanka jsou maminka s dcerou, které se před čtyřmi roky vydaly na dráhu vlastní výroby originální diářů a zápisníků Life Designer.

„Naším cílem je nabídnout lidem diář, který je povzbudí a podpoří na cestě za jejich vizí, a který si mohou sestavit přesně podle svých představ. Využíváme diskovou vazbu, jež umožňuje nejen snadno vyndávat a vkládat listy, ale také celý obal,“ uvádí kreativní dvojice, která letos využila možností svého e-shopu a vytvořila jednoduchý konfigurátor nabízející mnoho variant.

Objevte svůj styl

Tip redakce!

Diář Life Designer je skvělý námět na dárek, který můžete věnovat formou dárkového voucheru. Využijte slevu 10% - slevový kód DAREK-BETY bude platit až do 21.2.2021.

Už se nemusíte přizpůsobovat diářům navrženým podle potřeb druhých. Zamyslete se, jaký prostor pro plánování a poznámky potřebujete právě Vy a pak si takový diář sestavte. Jak na to? Vybrat si můžete některý z designových obalů s hebkým povrchem, nebo stylovou koženkou i elegantní kůží. Pak už jen zvolíte kalendárium, které nejvíc vyhovuje vašim potřebám. „Kromě klasického týdenního kalendáře uspořádaného ve sloupcích nabízíme i týdenní kalendář rozvržený v řádcích, jenž umožňuje plánovat čas podle vašich životních rolí. Diář můžete doplnit náhradními listy nejrůznějších šablon a také různými doplňky, jako je třeba poutko na pero, ale i pravítko, samolepky nebo záložky,“ nadšeně popisuje Adéla s Hankou s tím, že v nabídce je jak veselý barevný design pro kreativce, tak naopak černobílý obsah pro konzervativní businessmany. Chybět ovšem nesmí ani pořádná dávka motivace.

 

Cesta za vlastními sny

Neměňte svět, měňte sebe. Motivační diář Life Designer vám pravidelně nabídne otázky a prostor, ve kterém si srovnáte své myšlenky a priority. Pomůže vám zaměřit pozornost na to, v čem na sebe můžete být hrdí, ale také na pěkné momenty ve vašem životě, na něž by byla škoda zapomenout. V pravidelné sebereflexi tak připomíná, abyste vyhodnotili, jak si stojíte, co se vám daří, které věci nestíháte či potřebujete začít dělat jinak. Tato motivační varianta diáře je vypracovaná tak, aby krok za krokem nahrazovala zlozvyky novými návyky.

Lepší pracovní výkony i víc volného času

K diáři dostanete i praktického Průvodce na cestě za svou vizí, jehož autorkou je osobní a firemní koučka Adéla Bobková Humlová. Průvodce plní funkci osobního deníku, protože obsahuje mnoho otázek na zamyšlenou. Provede vás úvahami o tom, jak nejlépe využít vaši jedinečnost, jakým aktivitám a v jakém poměru se věnovat. Díky otázkám odhalíte, co nejvíce odvádí vaši pozornost od toho, co je pro vás opravdu důležité. Citlivě vám pomůže vyhodnotit čas, který věnujete tzv. prokrastinaci a ve stručné podobě nabídne mnoho zajímavých informací a inspirace z oblasti time-managementu i sebepoznání.

Zkrátka jak Adéla a Hanka říkají: „Milí vizionáři a vizionářky vašich vlastních životů, osobní rozvoj nespočívá v sebe-buzeraci, ale v citlivém přístupu k sobě samému. Mějte se rádi a s láskou se věnujte tomu, co vás v životě těší a podporuje a v čem se chcete rozvíjet. Nevyhýbejte se však ani zkoumání toho, co neumíte a potřebujete změnit, protože nepochopení svých vlastních chyb vede jen k tomu, že se odsoudíte k jejich bolestivému opakování. Budeme rády, když vás na vaší cestě budeme moci podpořit a provázet.“

Tip: Diář Life Designer je skvělý námět na dárek, který můžete věnovat formou dárkového voucheru. Využijte slevu 10% - slevový kód DAREK-BETY bude platit až do 21.2.2021







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat