Zlepšete si díky minerálům svou finanční situaci

Tíží vás nedostatek peněz nebo kreativních myšlenek? Potřebujete sílu, díky které se konečně prosadíte? Sežeňte si pyrit, citrín nebo kámen zvaný tygří oko. Velké životní změny přijdou co nevidět!

Peníze nerostou na stromech. Přesto je ale můžete získat, a to poměrně snadno. Jak? Pořiďte si kámen! Samozřejmě ne jen tak ledajaký, ale léčivý. O tom, že mají minerály zázračnou moc, bychom se dočetli v mnoha historických pramenech i zápiscích. Jejich příznivci věří, že pomáhají nejen s emocionálními potřebami, ale mohou svému majiteli zajistit i hojnost a bohatství. A co víc – jsou atraktivním módním doplňkem! Které kameny vsazené do náramků, přívěsků, prstenů i náušnic dokážou vylepšit vaši finanční situaci?

Pyrit

Pyrit má podobnou barvu jako zlato, což z něj dělá symbol prosperity, peněz a štěstí. Zároveň je minerálem moudrosti, jež přináší sílu, vůli i motivaci k uskutečnění životních plánů. Tento talisman je vynikajícím energetickým štítem, přičemž zvyšuje tok inovativních myšlenek, zlepšuje paměť a překonává citovou nerovnováhu. Také zbavuje deprese a vyčerpání. Bude pro vás ten pravý?

Citrín

Chcete podpořit tvůrčí dovednosti, které by vám pomohly v kariérním postupu a povýšení? Noste při sobě půvabný citrín. Ten v sobě prý ukrývá sluneční svit, proto svému majiteli předává světlo, teplo a pozitivní náladu, jež se příznivě dotkne jeho myšlení. Není to ale to jediné, co má „pod palcem“. Tenhle zářivý fešák, který okamžitě upoutá pozornost, povzbuzuje i trávení, dodává vitalitu a působí proti zánětům.

Tygří oko

Tygří oko je krystal, který se tradičně užíval k ochranným účelům, a to zejména před nepřátelskými myšlenkami, kletbami a zlými duchy. V čem vám bude prospěšný? Není toho zrovna málo. Tento vizuálně zajímavý kámen pomáhá při hledání vnitřních zdrojů. Rovněž přináší prosperitu a potlačuje stres. Dobrým rádcem je při těžkém rozhodování. Aktivuje smyslové orgány, posiluje touhu po seberealizaci, ochraňuje před toxickými vztahy a ulevuje při alergii. Barevných variací tygřího oka je bezpočet a každý kousek je unikát. Obstaráte si ten svůj?

Zdroje: girlboss.com, gentarus.com, learnreligions.com






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat