Prostreno.cz

Uzené maso s dušenou cibulí

Vařené uzené maso s cibulovou přílohou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 557 kJ / 133 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy8g
tuky10g

Ingredience na

  • 4 plátky vařeného uzeného masa
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 4 ks větší cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 2 špetky soli
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 2 lžíce světlé instantní jíšky
  • 1 lžíce čerstvé šalvěje - nasekané

Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte cukr a míchejte 5 minut.
  2. Cibuli zalijte vývarem, přidejte jíšku, nasekanou šalvěj a vařte, až se tekutina zredukuje na polovinu.
  3. Podle chuti osolte a opepřete.
  4. Vařené uzené maso podávejte s připravenou cibulí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,50g
  • Sacharidy:

    284,00g
    • Cukry:

      110,00g
  • Tuky:

    249,75g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 133 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí svíčková s houbami

(15 hlasů)
50min
921 kJ

Hovězí na česneku

(15 hlasů)
2h a 30min
671 kJ

Dušené hovězí plátky

(11 hlasů)
2h a 20min
365 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Uzené maso s dušenou cibulí

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat