Prostreno.cz

Plněné telecí plátky

Křehké a jemné telecí maso, plněné slaninou a okurkou.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 790 kJ / 188 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Plátky masa přikryjte folií a naklepejte je.
  2. Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  3. Na každý plátek masa položte plátek slaniny, kousek okurky a maso stočte do rolády.
  4. Rolády obalte v mouce, pak sepněte párátkem a opečte je na oleji.
  5. Maso posypte tymiánem, podlijte vínem, vývarem a přikryté duste doměkka.
  6. Maso můžete dusit na plotně, nebo v troubě předehřáté na 200 °C.
  7. Hotové maso posypte nasekanou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    103,23g
  • Sacharidy:

    188,75g
    • Cukry:

      14,34g
  • Tuky:

    151,18g
  • Vláknina:

    48,00g

Aktivita pro spálení: 188 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí plátky v anglické slanině

(21 hlasů)
1h a 20min
885 kJ

Telecí maso jako minutka

(18 hlasů)
40min
1035 kJ

Plněné telecí roládky

(11 hlasů)
1h a 20min
1669 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněné telecí plátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat