Prostreno.cz

Řapíkatý celer s granátovým jablkem

Jednoduchý, rychlý předkrm.

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 20min

    20min příprava

  • 952 kJ / 227 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy10g
tuky21g

Ingredience na

  • 6 lžic mascarpone nebo smetanového sýra
  • 1 lžička medu
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 2 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 6 lžic jadérek granátového jablka

Postup přípravy

  1. Každý stonek celeru nakrájejte na 3 kusy a vyndejte jednu vnitřní vrstvu, aby se dal celer naplnit.
  2. V misce smíchejte mascarpone s medem, podle chuti osolte a opepřete.
  3. Na každý kousek celeru dejte lžíci připraveného sýra a posypte ho jadérky granátového jablka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,50g
  • Sacharidy:

    168,80g
    • Cukry:

      92,20g
  • Tuky:

    50,50g
  • Vláknina:

    26,00g

Aktivita pro spálení: 227 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení



Podobné recepty

Grilované krevety

(15 hlasů)
2h a 10min
362 kJ

Čekanka se sýrem a arašídy

(15 hlasů)
10min
206 kJ

Avokádový předkrm

(7 hlasů)
0min
784 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Řapíkatý celer s granátovým jablkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat