Prostreno.cz

Vepřová kýta na víně

Vepřová kýta dušená na červeném víně.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 705 kJ / 168 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 700 g vepřové kýty
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 3 špetky soli
  • 300 ml červeného vína
  • 4 lžíce sojové omáčky
  • 1 ks velké cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 ks limetky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky (kostky nebo široké nudličky).
  2. Na oleji nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek, přidejte maso a maso opečte ze všech stran.
  3. Maso osolte, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte víno a maso duste doměkka.
  4. Podávejte s klínky limetky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,60g
  • Sacharidy:

    62,00g
    • Cukry:

      6,60g
  • Tuky:

    114,43g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 168 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové maso s houbami

1h a 20min
555 kJ

Zapečené mleté maso

(8 hlasů)
1h a 30min
546 kJ

Pivní kuličky

(5 hlasů)
1h a 10min
924 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta na víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat