Prostreno.cz

Pečený vepřový bůček

Mléko vepřové maso zvláční a dodá mu jemnější chuť.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 50min

    20min příprava

    1h a 30min vaření

  • 508 kJ / 121 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy6g
tuky8g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Řapíkatý celer nakrájejte na malé kousky.
  3. Maso osolte, opepřete, posypte paprikou a potřete prolisovaným česnekem.
  4. Do pekáčku nasypte celer, na malé kostičky nakrájenou mrkev, nasekanou petrželku, drobně nakrájenou cibuli a na zeleninu položte připravené maso.
  5. Maso podlijte mlékem a pečte v předehřáté troubě doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,73g
  • Sacharidy:

    183,72g
    • Cukry:

      30,20g
  • Tuky:

    41,64g
  • Vláknina:

    66,10g

Aktivita pro spálení: 121 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové nudličky s klobásou

(5 hlasů)
1h a 30min
695 kJ

Vepřová panenka marinovaná s mátou

(1 hlasů)
35min
1356 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečený vepřový bůček

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat