Prostreno.cz

Vepřové kotlety s hroznovým vínem

Dušené vepřové kotlety s hroznovým vínem a brusinkovým džemem.

  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 883 kJ / 211 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy8g
tuky17g

Ingredience na

  • 800 g vepřové kotlety bez kosti
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 4 špetky soli
  • 1 lžíce koření na pečené vepřové maso
  • 400 g tmavého hroznového vína
  • 1 lžíce brusinkového džemu - nebo malinového
  • 150 ml jablečné šťávy - nebo džusu
  • 2 lžičky pikantní hořčice
  • 2 lžíce tmavé instantní jíšky

Postup přípravy

  1. Kotlety osolte, posypte je kořením a opečte je z obou stran na oleji s máslem.
  2. K masu přidejte hroznové víno, jablečnou šťávu ve které rozmíchejte hořčici a přikryté duste doměkka.
  3. Omáčku zahustěte instantní jíškou a dochuťte džemem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,30g
  • Sacharidy:

    146,70g
    • Cukry:

      80,80g
  • Tuky:

    248,80g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 211 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Sekaná pečená se zelím

(1 hlasů)
2h a 15min
525 kJ

Vepřové maso na zázvoru

(1 hlasů)
2h a 0min
964 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety s hroznovým vínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat