Prostreno.cz

Hruška s čokoládou

Inspirace na rychlý dezert pro nečekané hosty.

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 30min

    10min příprava

    20min vaření

  • 791 kJ / 189 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy26g
tuky8g

Ingredience na

  • 4 ks hrušek
  • 1 lžíce medu
  • 120 ml bílého vína
  • 1 balení čokoládové polevy - nebo poleva připravená doma

Postup přípravy

  1. Hrušky oloupejte a postavte je do malé zapékací misky.
  2. Hrušky jemně potřete medem a podlijte vínem.
  3. Dejte je na 15-20 minut do trouby předehřáté na 170 °C. Hodně záleží na tvrdosti a druhu hrušek. Některým stačí i méně než 15 minut.
  4. Mezitím si připravte podle návodu na obalu polevu.
  5. Ještě horké hrušky rozdělte na talířky a přelijte je polevou.

TIP:

Polevu na hruškách můžete posypat oříšky.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,68g
  • Sacharidy:

    158,10g
    • Cukry:

      145,69g
  • Tuky:

    30,26g
  • Vláknina:

    5,10g

Aktivita pro spálení: 189 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Dezert s ricottou a mangem

(4 hlasů)
30min
754 kJ

Lískooříšková bábovka

(4 hlasů)
1h a 30min
1186 kJ

Čokoládové suflé

(6 hlasů)
55min
1082 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Hruška s čokoládou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat