Prostreno.cz

Rybí karbanátky s mrkví

Jemné rybí maso doplněné strouhanou mrkví, odlehčená, zdravá varianta masových karbanátků.

Ohodnotit
(2 hlasů)
sun
  • 60min

    30min příprava

    30min vaření

  • 677 kJ / 161 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Mrkev a brambory uvařte doměkka.
  2. Vychladlou mrkev a brambory oloupejte a nastrouhejte na hrubém struhadle do misky.
  3. Filé velmi jemně nasekejte (můžete i v robotu) a přidejte do misky k zelenině.
  4. Vše osolte, opepřete, přidejte vejce, mandle a nakrájený kopr. Směs dobře promíchejte.
  5. Ze směsi tvarujte karbanátky, které zvolna opečte na oleji.

TIP:

Karbanátky můžete také připravit v troubě předehřáté na 190 °C . Pečte je přibližně 20 minut.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    69,44g
  • Sacharidy:

    114,36g
    • Cukry:

      14,93g
  • Tuky:

    163,51g
  • Vláknina:

    40,90g

Aktivita pro spálení: 161 kcal

20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení



Podobné recepty

Pražma plněná tymiánem a citróny

(2 hlasů)
1h a 15min
652 kJ

Ryby s dušenými houbami

(7 hlasů)
1h a 15min
507 kJ

Ryba na másle s pórkem

(2 hlasů)
1h a 10min
483 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky s mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat