Prostreno.cz

Sumec na špejli

Jste už přejedeni grilovaného kuřecího a vepřového masa, připravte si špíz z ryby.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    25min příprava

    20min vaření

  • 501 kJ / 119 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy0g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Bambusové špejle namočte do vody.
  2. Filetovanou rybu nakrájejte na proužky široké přibližně 4 cm, dlouhé 10-15 cm.
  3. Fenykl, pepř, drcená sezamová semínka, sůl a oleje promíchejte, do směsi vložte proužky ryby a nechte je 15 minut marinovat.
  4. Proužky ryby navlečte na bambusové špejle.
  5. Ryby grilujte na grilovací pánvi, nebo venkovním grilu.
  6. Grilujte podle velikosti kousků ryby 15-20 minut.
  7. Podávejte s oblíbeným zeleninovým salátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,00g
  • Sacharidy:

    93,10g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    251,70g
  • Vláknina:

    39,00g

Aktivita pro spálení: 119 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Sumec na špejli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat