Prostreno.cz

Treska na fenyklu

Zdravá ryba opečená na másle s dušným fenyklem a cibulí.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 55min

    20min příprava

    35min vaření

  • 458 kJ / 109 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy4g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl, omytou cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. V rendlíku zahřejte olivový olej, přisypte fenykl, cibuli, cuketu a restujte 5 minut.
  3. Zeleninu zalijte vínem a duste 5 minut.
  4. V jiné pánvi na 3 lžících másla a lžíci oleje opečte z obou stran rybí filety.
  5. Filety během pečení osolte a posypte je pepřem a oreganem.
  6. Filé podávejte s fenyklem.
  7. Před podáváním posypte ryby natí fenyklu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,90g
  • Sacharidy:

    152,90g
    • Cukry:

      20,00g
  • Tuky:

    288,65g
  • Vláknina:

    72,00g

Aktivita pro spálení: 109 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

32

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí kuličky

(4 hlasů)
1h a 5min
639 kJ

Treska s česnekem a cibulí

(1 hlasů)
45min
438 kJ

Špagety s tuňákem

(1 hlasů)
40min
1104 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné knedlíky s uzeným

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Treska na fenyklu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat