Prostreno.cz

Žampióny PORTOBELLO s vejci

Recept na žampióny PORTOBELLO s vejci zapečené v troubě.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 514 kJ / 122 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu rozehřejte na 250°C. Na plech s pečící folií dejte žampióny, pokapejte je olejem, posypte bylinkami.
  2. Na každý žampión rozklepněte jedno vejce, posypte solí a pepřem. Vložte do vyhřáté trouby a pečte přibližně 15 minut.

TIP:

Portobello je zvláštní otevřená forma krémového žampionu, přezdívaná též „žampionový steak“. Je velmi chutný.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,89g
  • Sacharidy:

    71,04g
    • Cukry:

      7,40g
  • Tuky:

    111,67g
  • Vláknina:

    26,72g

Aktivita pro spálení: 122 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Plněné žampiony

(26 hlasů)
35min
829 kJ

Brambory plněné žampiony

(22 hlasů)
30min
296 kJ

Žampiony dušené s hráškem

(22 hlasů)
25min
721 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Žampióny PORTOBELLO s vejci

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat