Ingredience na
- 250 ml
vody
- na zahuštění omáčky
- 3 lžíce
škrobu solamylu
- na zahuštění omáčky
- Na omáčku
- 1 ks
větší cibule
- 1 kg
hovězího masa
- hovězí maso lze nahradit také kuřecím nebo vepřovým
- 1 plechovka
žampiónů
- sterilované žampióny můžete nahradit čerstvými
- 1 sklenička
hrášku s mrkví
- může být i oddělený hrášek a mrkev z plechovky, pokud chcete dosáhnout ostřejší chuti, tak dejte Moravanku
- 1 sklenička
směsi Halali
- je dobré slít šťávu z Halali pryč
- 250 g
kabanosu
- můžete nahradit klobásou - tou co máte nejraději
- 1 špetka
červené papriky
- 3 lžíce
worcesterové omáčky
- 3 lžíce
polévkového koření
- můžete nahradit masoxem
- 2,5 l
vody
- 5 ks
sterilovaných okurek
- dejte v případě, že jste nedali Moravanku
- Na přílohu
- 4 sáčky
rýže
TIP:
Dobu vaření jsem dala při vaření v tlakovém hrnci.