Prostreno.cz

Ryba s jablky a celerem

Zapečené rybí filé se sýrem, jablky a celerem.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 444 kJ / 106 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy9g
tuky5g

Ingredience na

  • 600 g rybího filé
  • 2 ks jablek
  • 2 ks cibule
  • 150 g celeru
  • 3 ks rajčat
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého pepře
  • 1 plechovka malého rajčatového protlaku
  • 3 lžíce strouhanky
  • 150 g strouhaného sýra
  • 150 ml smetany
  • 2 lžíce oleje
  • 1 hrst zelené petrželky

Postup přípravy

  1. Očištěný celer, jablka a cibuli nastrouhejte na hrubém struhadle.
  2. Do olejem vymazané zapékací misky vložte osolené kousky filé, posypte nastrouhanou cibulí, celerem a jablky, přidejte na plátky nakrájená rajčata, zalijte protlakem smíchaným se smetanou a posypte strouhankou smíchanou se sýrem.
  3. Pečte přibližně 25-30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
  4. Posypte petrželkou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,54g
  • Sacharidy:

    201,03g
    • Cukry:

      27,20g
  • Tuky:

    174,44g
  • Vláknina:

    37,10g

Aktivita pro spálení: 106 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba v pikantní omáčce

(12 hlasů)
40min
449 kJ

Karbanátky z rybího masa

(9 hlasů)
1h a 5min
768 kJ

Tuňákový špíz

(7 hlasů)
1h a 15min
520 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba s jablky a celerem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat