Prostreno.cz

Drůbeží žaludky s petrželkou

Dušené drůbeží žaludky na víně.

Ohodnotit
(9 hlasů)
sun
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 843 kJ / 201 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy8g
tuky14g

Ingredience na

  • 300 g cibule
  • 500 g drůbežích žaludků
  • 5 lžic hladké mouky
  • 4 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1/2 svazku zelené petrželky
  • 150 ml bílého vína
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 špetky soli

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
  2. Očištěné žaludky omyjte, osušte, podle potřeby nakrájejte a obalte v hladké mouce.
  3. V pánvi ohřejte olej i máslo a drůbeží žaludky opečte.
  4. Přidejte polovinu petrželky-nasekané, podlijte vínem a duste doměkka.
  5. Nakonec osolte.
  6. Podávejte posypané petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,90g
  • Sacharidy:

    156,80g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    200,25g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 201 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka z husích nebo kachních drobů

(30 hlasů)
1h a 30min
389 kJ

Salát z dušených kuřecích žaludků

(7 hlasů)
35min
752 kJ

Guláš z drůbežích žaludků

(9 hlasů)
1h a 5min
629 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Drůbeží žaludky s petrželkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat