Prostreno.cz

Hruškový dezert

Hrušky se skořicí a červeným vínem.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 407 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy21g
tuky0g

Ingredience na

  • 6 ks hrušek
  • 2-3 lžíce pískového cukru
  • 1 ks skořice - tyčinka
  • 300 ml červeného vína
  • 2 lžíce citrónové kůry

Postup přípravy

  1. Hrušky oloupejte a ostrým nožem nebo speciálním nástrojem na jádřinec zbavte jádřince a hrušky nakrájejte.
  2. Kousky hrušek vložte do rendlíku, posypte cukrem, citrónovou kůrou, přidejte skořicí a zalijte červeným vínem.
  3. Zakryjte a duste 10 minut.
  4. Po uvaření nechte hrušky vychladnout.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,58g
  • Sacharidy:

    212,70g
    • Cukry:

      111,49g
  • Tuky:

    1,78g
  • Vláknina:

    56,10g

Aktivita pro spálení: 97 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Glazovaná hruška s mandlovým knedlíčkem

(12 hlasů)
35min
709 kJ

Hrušky s piniovými oříšky

(10 hlasů)
30min
1118 kJ

Hruškový koláč

(13 hlasů)
1h a 10min
1100 kJ
Více receptů

Celkem 8 komentářů

verrca
17.05.2016
hedvika
27.04.2016
hedvika
16.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hruškový dezert

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat