Prostreno.cz

Krevety na špejli

Krevety s broskví a klobásou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 1013 kJ / 242 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy6g
tuky20g

Ingredience na

  • 250 g mražených krevet
  • 3 ks broskve
  • 2 ks kuřecích klobás
  • 1 lžíce oblíbené kořenící směsi
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • K podávání
  • 1 miska oblíbený dresink

Postup přípravy

  1. Klobásu nakrájejte na silnější plátky.
  2. Broskve nakrájejte na klínky.
  3. Rozmražené krevety potřete olejem a obalte v kořenící směsi.
  4. Rozehřejte velkou pánev s řepkovým olejem.
  5. Na pánev dejte plátky klobásy, restujte 2 - 3 minuty, přidejte klínky broskví a lehce promíchejte, přidejte krevety a restujte 1 - 2 minuty.
  6. Na špejle střídavě navlékněte krevety, broskve a klobásu. Podávejte s oblíbeným dresinkem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,41g
  • Sacharidy:

    25,50g
    • Cukry:

      8,39g
  • Tuky:

    182,57g
  • Vláknina:

    1,50g

Aktivita pro spálení: 242 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Avokádo a krevety

(11 hlasů)
22min
477 kJ

Krevety s koriandrem

(11 hlasů)
20min
475 kJ

Tygří krevety

(9 hlasů)
20min
526 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Krevety na špejli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat