Znamení koně (12/13) ­- Důvěra­

29.04.2011 | Seriály

Dejmek intrikuje, Kalina se pere s nemocí a blíží se derby. Nový rodinný seriál České televize z prostředí koňské farmy a dostihů.

Vlivný Dejmek nabídne hraběti společné podnikání. Dáša se to dozví a nabude dojmu, že se ji Schwarz chystá podvést. Netuší, že nikdo s ní nemá čistší úmysly než zamilovaný hrabě.

Všechen trénink se soustřeďuje na vrchol sezóny – derby v Chuchli. Lukáš nechce nic zanedbat a připraví Richmondovi skutečné pochoutky. Kůň ale přestane žrát. Hart i Klára jsou ve vrcholné formě. Všichni na Slunečné hoře jsou napnutí, jak souboj farem dopadne.

Endy si začne románek s Bety, Kalina už Bety nezajímá. Ten utápí strach z nemoci v alkoholu. Uzavírá se do sebe, má výkyvy nálad. Na nohy by ho mohl postavit teprve blížící se dostih v Chuchli. Moc by si přál, aby Klára vyhrála. Aby jeho farma zvítězila v tom vleklém souboji se Slunečnou horou…

Seriál Znamení koně (12/13) ­- Důvěra­ - uvidíte v pátek 29. dubna 2011 ve 20:00 v České televizi.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude ve znamení harmonických vztahů. Pokud jste v partnerském vztahu, těšte se na spoustu pohodových chvílí plných porozumění a radosti. Single Berani mohou očekávat zajímavé setkání s někým, kdo je zaujme. Pozor vša... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat