Komentáře k článku

oluska 07.10.2011

tak zeny lzou v zasade o dvou vecech o veku a o vaze..prece nereknou ze jim je 35 a ze vazi 75kilo... zenska si ubere :D:-P

Makyna 07.10.2011

to se mi líbí jak se pánové bouří *4**4* joo za pravdu se každej zlobí *4*

tom 15.09.2011

a co treba napsat o cem a proc lzou zeny?:-P

Laďa 26.08.2011

XDtakovou ptákovinu mohla vypotit jen ženská...asi si myslí,že jsme všichni dělaní palcem:-D,rád bych si přečetl,co nám hustí do hlavy ženský...yslím,že ve vymýšlení na ně nemáme...čus

Tynka 29.07.2011

Trapnej článek... podle machrování a typických výmluv se pozná idiot

Milanek Tynka 07.10.2011

Nevim jak tohle může někdo napsat. Ano existuje tady určité procento chlapů s komplexem malého penisu, ale ani oni zas tolik nepřeháněj. Souhlasím s většinou komentářů, že tohle mohla napsat osoba patrně ženského pohlaví, která očividně své partnery hledá na špatných místech. Ale i já nejsem bez chyby a uznávám že některé informace o sobě své přítelkyni neříkám. Přece jenom lidí kteří unesou upřímný názor toho druhého neni. Bohužel dnešní společnost většinu z nás nutí ať už vědomě či nevědomě nosit nějakou masku a dělat že jsme normální.

Daniel 17.07.2011

Ale :D tak ... tohle už trochu přeháníte ne ? :) jěště sem neviděl aby si někdo tak vymýšlel ještě na prvním rande ... je to sice jen můj názor ale tohle ste si asik museli vymyslet :D aby ste měli víc LIKU na FB nebo co já vím :) Bo takhle zbytečně si vymýšlet ... tak moc nejsou blbí ani chlapi ;)

Alča Daniel 26.07.2011

tak trochu souhlasím s Danym :))

Martin Alča 14.08.2011

Tak trochu víc souhlasím s váma oběma.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat