Komentáře k článku

Arinka 14.06.2012

NO, pokud máte doma přítele nebo manžela, kterému důvěřujete a váš partner má smysl pro humor, a splní,co vám na očích uvidí, pak není problém se mu svěřit se vým tajným erotickým přáním. Jednou vám třeba nečekaně vaše tajné erotické přání splní a vy pak budete mít erotický zážitek na celý život.K inspirací k vašemu erotickému snu vám můžou být i erotické weby jako je slon.cz nebo i ostatní weby zaměřené na sex a pak už jen stačí mít odvahu pro vyslovení přání svému partnerovi<3<3<3

obyčejnej chlap 13.07.2011

Ano, bez fantazií je život o něco chudší. Ale je možná někdy lépe, když některé zústanou nerealizované. Staří Řekové měli přísloví : Bohové trestají lidi tím, že jim splní jejich sny !

Lukas 17.06.2011

Tak todle mi hlava už vážně nebere. Neříkám, že hned další den jak se mi sen zdá tak vybalím "Lásko dneska se mi zdál nádherný sen." "Jo a jaký?" "Po jednom skvělém a bujarém večírku jsme se spolu v krásném hotelovém apartmá vášnivě pomilovali a spolu ještě s dalšími dvěmi kolegyněmi z práce." :oD Tak možná by to některé ženy naopak vzrušilo, kdo ví. Ale to že chlapa láká trojka či sex s vícero ženami naráz je celkem známá věc a nemyslím si, že když při vhodné situaci (třeba rozhovor o tom kdo po čem v sexu touží) chlap řekne že ho láká trojka tak si žena hned myslí na nejhorší. Aspon teda doufám. Vždyt už jen tím že to vysloví, si trocha z té touhy uleví, naopak když to v sobě bude dusit (stejně jako s hněvem) pak se pohár jednou přelije a nevěra je na světě. Nevím tedy jak ostatní muži, ale asi pro mne statistiky nemají kolonku. Prvně lži nesnáším a radši se postavím pravde čelem a pak. Kdo říká, že kolegyně z práce (resp. kolega ) nemůže být ten partner? Vždyt dámy se taky strojí za ošetřovatelky, služebné, sestřičky a jiné pro muže dost rajcovní představy. My vysvětlete proč by dva měli tajit své touhy, když je velmi pravděpodobné, že mají dost podobné touhy. Pravda s tím skupinovým sexem je to horší(i tam by se řešení našlo pokud to oboum nevadí, a pak né každý sen se musí nutně prožít, naopak je dobré mít něco tzv. "nedosažitelného") Ale u ostaních tužeb se dá s partnerem přece dohodnout na jistém divadlu. Buď mají strojení nebo si klidně půjčí pro t udanou roli a nevidím problém si tak zahrát na pracovní večeři s kolegyní z práce. Už vůbec nevidím problém třeba uklizečka v hotelu, nebo i nějaký voják či jiná uniforma atd. na nějakém cizím místě jako právě hotelový pokoj a (jako) náhodné setkání. .. jak by toto dva lidé, kteří se milují mohli zažít, aniž by si neřekli své touhy a představy? A že např. partnerka nezažije sex s vícero muži? o to víc se budu snažit splnit její ostatní touhy, se kterými souhlasím. Je ale dobré se svěřit ve vhodný moment a vhodnými slovy. (Nechť je toto alespon malá inspirace jak zůstat věrný/á a přesto si prožít tajné sny a zpestřit si tak nejen sexuální život) :o)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat