Sex v posilovně. Pohádka, nebo realita?

Už hezkých pár týdnů se snažíte o lepší postavu? Dřete na sobě a chcete do léta se svojí postavou něco udělat? Tak pozor na to, ať chuť cvičit nepřeválcuje sexuální harašení. Prý se to ve fitku stává. Taky během fyzického výkonu myslíte na milování?

Už jste někdy viděli porno film z fitka? Dost obdařená panička s výstřihem velkým jako vzdálenost z Prahy na Moravu se snaží makat na svojí postavě, když v tom co se nestane…

Přistoupí k ní trenér, který vidí nějaké chyby v jejím stylu cvičení, snaží se paničku přivést na správnou cestu a u té příležitosti dojde k bouřlivému a naprosto neočekávanému sexu. Pohádka pro dospělé, nebo nový trend?

Prostor pro pokusy všeho druhu?

„V reálu to možné není. Vždyť ve fitku je člověk zpocenej, navíc všude jsou mraky lidí,“ napadá vás… A oprávněně. Praktická stránka věci je fakt trochu nejistá, ovšem teď se ukazuje, že konkrétně v Británii buď lžou, nebo jsou dost šikovní a nebojácní, když nemají strach ani z kamerových systémů….

Fitko jako seznamka

Obchod se spodním prádlem a erotickými pomůckami Ann Summers udělal průzkum s dvěma tisícovkami respondentů, na jehož základě se ukázalo, že 10 % lidí si do sportovní tašky dává kondom pro případ, že by měli štěstí. Sex ve fitku? No, problém to prý není, jelikož 47 % z těch, kdo doufají v super shodu okolností, jsou ženy!

Speciálně ty si dělají zálusk převážně na trenéra, pak taky na svoje „kolegy“ cvičící hned vedle. Z celkového počtu oslovených celých 25 % lidí tvrdí, že už pohlavní styk ve fitness centru zažili. Jako vážně?

Asi Britové mají speciální smysl pro dobrodružství, o čemž si každý může myslet svoje, nicméně v jednom mají skutečně pravdu. Cvičení stimuluje libido neboli sexuální touhu, což potvrzuje nejeden odborný průzkum.

Kombinace cvičení a sexu je prospěšná

Člověk vypadá líp, cítí se líp, má větší sebevědomí, je napumpovaný těmi správnými hormony a v posteli si to zvlášť po cvičení dokáže užít. O tom žádná. Taky se ukazuje, že pouhé dýchání a strečink mají něco do sebe.

Existuje výzkum, který potvrzuje, že dechová cvičení podporují sexuální touhu a odezvu na erotické signály ze strany druhého pohlaví. To se taky dá pochopit. Stejně jako Kegelovy cviky a posilování pánevního dna, které mimo jiné zlepšují sexuální prožitek. Ale sex v posilovně? Co by se muselo stát, aby k němu skutečně došlo?

3 podmínky pro sex v posilovně

1. Klid

Fitko by musel vlastnit můj přítel. Dokážu si představit, že by bylo po pracovní době, všude zhasnuto, nikde ani noha a ve sprše my dva. Pak je to skvělá fantazie, ale jinak? Myslím, že prakticky je to dost špatně realizovatelná věc,“ říká čtenářka Leona.

2. Vhodný parťák plus osobní pohoda

Ve fitku, kam chodím já, je kamera na každém kroku, to je jedna věc. Hezkého chlapa jsem tam viděla asi tak dvakrát, to je věc druhá, ale nikdy by mě nenapadlo, že bych po něm vyjela. Přece jen, pot, ulízlé vlasy, make-up v háji. Ženská si přijde neupraveně, ale to neznamená, že ti druzí to vidí stejně,“ směje se Zdena. Přistoupila by na sex, kdyby po ní někdo vyjel?

„Tomu u mne předchází seznamovačka, rande a hlavně čisté oblečení. Bez toho, a hlavně s rizikem, že by mě a jeho někdo přistihnul, bych se neuvolnila,“ dodává s komentářem, že člověk by nikdy neměl říkat „nikdy“.

3. Spontánnost

Já už tuhle zkušenost mám za sebou. Pokukoval po mě jeden takový několik týdnů. Po cvičení jsme spolu sedávali na baru, povídali si, poznávali se. Asi po dvou měsících se stalo, že jsme ve fitku zůstali jen my dva a obsluha. Zašili jsme se do uličky u sprch a normálně jsme se pomilovali. Tahle vzpomínka patří k mým nejvzrušivějším vůbec. S tím klukem ale nejsem, později si našel jiné fitko. Byla to prostě jen epizodka,“ krčí rameny Adéla.

A jak to máte vy, dokážete si něco takového představit? Hlasujte v anketě!






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat