6 tipů, které z vás udělají bohyni orálního sexu

15.03.2016 | Sex a vztahy

Co si budeme nalhávat – muži prostě milují, pokud se jejich partnerka rozhodne potěšit je orálně. Ovšem pro některé ženy je tahle praktika trochu oříškem. Jak ji zvládnut, aby bylo potěšení skutečně na obou stranách?

Orální sex je pro ženu příležitostí ukázat partnerovi, jak moc jí na něm záleží, ale také příležitostí vyzkoušet si, jaké to je, když má plnou moc nad jeho vzrušením, když může pozorovat, jak díky jejím šikovným ústům muž ztrácí kontrolu a dosahuje dokonalého orgasmu.

Jenže i když tohle všechno zní v teorii úžasně, občas se objeví nějaké ty potíže, které nám zážitek z orálního sexu trochu pokazí. Jak se jim vyhnout? Máme pro vás několik šikovných tipů!

1. Orální sex nemusí znamenat, že musíte zapojit pouze ústa. Pomozte si rukama! Těma můžete partnera laskat u kořene penisu (nezapomínejte na stimulaci varlat) – ústy se pak můžete zaměřit především na žalud a okolí.

2. Na trhu existují ochucené lubrikační gely – využijte toho! Nejenže bude vašemu partnerovi stimulace velmi příjemná, když si vypomůžete gelem, ale navíc si užijete i vy. Ony gely totiž opravdu chutnají skvěle!

3. Jaké je jedno z nejcitlivějších míst na mužově „pýše“? Zkuste spodní stranu žaludu. Nadšený bude rovněž ze stimulace místa, kde se kořen jeho penisu stýká s varlaty.

4. Nezapomínejte na sténání – tedy ne to partnerovo, ale to vaše! Nejenže dáte muži najevo, jak moc se vám líbí, když ho můžete potěšit „tam dole“, ale navíc vibrace, které vzniknou díky vašemu hlasu a které se přenesou přímo na jeho penis, přispějí k jeho vzrušení.

5. Když se začnete cítit unavené nebo vás už bolí čelisti, prostě zpomalte, naberte síly a pak zase zrychlete. Nejenže si odpočinete, ale navíc potěšíte i svého partnera – změna tempa může být ohromně vzrušující (a navíc prodlouží sladkou cestu za orgasmem).

6. Pokud si nejste jistá, jak máte při orálním sexu postupovat (jaké zvolit tempo, na kterou část penisu se soustředit…), prostě se zeptejte! Nechte se vést a navigovat. Nejenže poskytnete muži to pravé potěšení, ale navíc si to pořádně užijete (jen se přiznejte, kolik z vás vzrušuje představa pilné studentky a přísného pana profesora).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat