Diktát vyzáblin nekončí: Tyhle baculky v reklamě zakázali! (VIDEO)

Značka Lane Bryant, která je proslulá svými úžasnými modely určenými ženám větších velikostí, přišla s reklamní kampaní, v níž – kromě svých výrobků – propaguje i to, že ženy by se neměly stydět za svou postavu a měly by se naučit své tělo milovat, i když není právě štíhlé. Jenže narazila!

Firma oslovila několik „plus size“ modelek, které v kampani hovoří o  svém těle, pózují ve spodním prádle a v tričkách s hesly kampaně a vyzývají: „Nestyďte se za své tělo!


Jednou z protagonistek je i modelka Ashley Graham, jedna z nejslavnějších manekýnek předvádějících modely velikosti XXL.

Jenže dvě velmi vlivné americké televizní stanice, ABC a NBC, reklamu odmítly vysílat. Podle jejich zástupců prý propagují obezitu, a tedy nezdravý způsob života.

Tvůrci reklamy oponují, že spoty s nezdravě vyhublými modelkami nikdo nezakazuje. Jenže televize jsou neoblomné.

Přesto si módní značka může gratulovat. Její kampaň získala díky odmítnutí televizních stanic spoustu pozornosti. A co víc, rozvířila debatu o ženském těle, sebevědomí a kráse.

Co myslíte vy? Patří „obézní“ modelky do reklamy a na televizní obrazovky?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat