Komentáře k článku

ubzed 04.07.2011

jo, tak nějak to bude. Jen by to chtělo k tomu poslednímu bodu dodat, že předstírat ano, ale jen občas. Pravidelná herecká čísla patří do divadla, ne do postele.

Martí:) 24.05.2011

Myslím že to co se tu píše je pravda na tyhle bááchorky nevěřím.. ale jo je dobré když si to tady pár lidí co těm báchorkám věří přečte..*3*

žena :) 21.05.2011

Martin: nauč se číst, v bodě číslo 1 je napsáno "Orgasmus je nutný" Jinak popravdě, né vždy to všechny zúčastněné baví tak dlouho, obzvlášť když to někdy nejde...důvodů může bejt hodně...a partner trpí představou, že dokud žena nemá orgasmus, tak nesmí přestat. Nezapomínej, že ženy to dělají pro vás...nám se sex někdy líbí i bez orgasmu, ale nechceme ranit mužské ego, protože potom by už třeba ten sex nemusel bejt vůbec. ;-)

luko 18.05.2011

no nemyslím si že bod 7 je urážlivý že žena občas předstírá orgasmus a nemyslím si že je to sobecké dyt jak je to tam popsane žena dojde s práce utahana unaveny a muž je nabity energii no není to take sobecke?ale když už se taková věc stane nikdo s tím nic neudělá ale každy správny muž pozná kdy má žena orgasmus:-)

Bea 14.05.2011

Martine , nediv se, někdy jsou muži tací , že pokud žena nemá orgasmus..myslí si , že je chyba v nich a že zklamali *4* a jen neustále dokola řeší proč a co a jak..:-D..

Aneta 10.05.2011

Bod 7:Nepředstíram, když orgasmus nemam, nic se nedeje, to preci neznamena, že byl sex v něčem špatný, dokážu si to užít i bez uplneho vyvrcholení. Hold si to proste vynahradím jindy *1*

Martin 08.05.2011

Bod 7 me urazil a nikdy bych nechtel aby zena cokoliv predvadela kdyz to neproziva to at mi to radsi rekne! Za dalsi si protireci s bodem 1 orgasmus neni potreba vzdy coz znamena ze pokud by se lide poucili z bodu 1 (k tomu tu ten clanek asi je) bod 7 je zbytecny navic pro me naprosto spatny... To je vse :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat