Randění ve 20 a v 50 letech: Které je lepší?

08.11.2018 | Sex a vztahy

Ačkoli by se mohlo na první pohled zdát, že odpověď musí vyznít bez jakýchkoli pochyb ve prospěch dvacetiletých, ukazuje se, že opak je pravdou. A my vám dokážeme, že hledat si lásku po padesátce je občas mnohem lepší, než když váš věk začíná číslicí 2.

Zůstala jste (například po rozvodu) sama a máte chuť rezignovat na jakýkoli další milostný život jen proto, že je vám přes padesát? Tak děláte velkou chybu! Neházejte „flintu do žita“, láska si vás najde často mnohem snáz, než kdyby vám bylo něco přes dvacet!

Tady máte hned 5 důvodů, proč tomu tak je.

Už sama sebe dobře znáte

Občas u mladých lidí slýcháme, že se teprve „hledají“. A i když je to vyjádření poněkud vágní, je přesné. Co jste vy sama věděla ve dvaceti o životě? A sama o sobě? Teprve jste se rozkoukávala, dospělý život byl něčím novým, nevyzkoušeným. A to platilo i pro vztahy. Dnes už víte, co chcete (a také co nechcete) ve svém životě mít nebo čeho chcete dosáhnout, znáte své hranice i postoje. Zkrátka už netápete a nehledáte se. A to je při poohlížení se po nové lásce velkou výhodou.

Nepohání vás touha založit rodinu

Zatímco spousta mladých žen (především jak se začne blížit třicítka) začne slyšet stále hlasitější tikání biologických hodin a je kvůli nim rozhodnuta výrazně slevit ze svých nároků na partnera, vy už žádné takové ústupky dělat nemusíte. Vztah chcete vybudovat primárně pro sebe, pro své osobní štěstí. Nehledáte otce svých dětí, ale partnera a milence.

Už máte za sebou zkušenosti ze vztahů

Ve dvaceti toho o vztazích moc nevíte, i v této oblasti platí, že člověk nabírá znalosti prostřednictvím zkušeností. A ty vy máte. Už víte, co očekávat, máloco vás překvapí, umíte mnohem lépe odhadnout lidi. To jsou vědomosti, jež se vám při hledání nové lásky budou hodit.

Netoužíte tolik po svatbě

Co si budeme namlouvat – drtivá většina mladých dívek sní o tom, jak si je jejich vyvolený odvede k oltáři, jak jim to bude se závojem slušet, jak se z nich stanou vdané paní. Vy už takovou touhu nemáte, a pokud ano, ne tak silnou, abyste se jí pro své štěstí nedokázala vzdát. Vy sníte o vztahu, který vás bude naplňovat, a víte, že svatba vám jej sama o sobě nezajistí.

Muži po padesátce jsou skvělí milenci

Myslíte, že po padesátce na sexu už zas tak nezáleží? Omyl! A dobrá zpráva je, že s výzkumů vyplývá, že muži v tomto věku jsou mnohem pozornější milenci než jejich mladí kolegové. Důvodem jsou nejen ony zkušenosti (kromě toho, že znají své tělo, už vědí i něco o tom ženském), ale také fakt, že mají snahu partnerku co nejlépe uspokojit. A tak se v první řadě soustředí na ni. Toho spousta dvacetiletých mužů není schopna. To zkrátka přichází až s věkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat