4 polohy pro silnější orgasmus. Bez chlapa...

12.09.2016 | Sex a vztahy

Většina žen se při masturbaci spokojí s klasickou pozicí – na zádech s pokrčenými koleny. Ale zažít skvělý orgasmus můžete i při jiných polohách! Schválně, kterou vyzkoušíte jako první?

Poloha č. 1: Na polštáři

Položte se na břicho a boky a bříško si podložte polštářem (nebo dvěma). Ruku (s nějakou šikovnou hračkou i bez ní) budete mít při této poloze mezi tělem a polštářem. A v čem je tato pozice tak zajímavá? Podložené boky poskytují zajímavou polohu, navíc napětí svalů ve stehnech přispěje k dokonalé rozkoši.

Poloha č. 2: Na židli

Posaďte se na židli a kotníky si „zahákněte“ za nohy židle. Získáte tím skvělý přístup ke všem těm úžasným místům na svém těle. Navíc váš orgasmus zintenzivní nemožnost pohnout při něm nohama.

Poloha č. 3: Ve sprše

Pokud máte vodě odolný vibrátor, je to poloha přesně pro vás. Stoupněte či sedněte si do sprchy/vany, jednu nohu položte na okraj vany nebo sprchového koutu, sáhněte po vibrátoru a také po sprše. Její hlavici namiřte na klitoris a nechejte vodu, aby vám „udělala dobře“.

Poloha č. 4: Vkleče

Klekněte si na postel, roztáhněte nohy, lehce se prohněte v zádech a jednou rukou se opírejte o matraci. Druhou rukou kouzlete v rozkroku (ať už s nějakou hračkou nebo bez ní). Propnutí všech svalů a omezená pohyblivost jsou skvělými pomocníky k dosažení orgasmu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat