4 polohy pro silnější orgasmus. Bez chlapa...

12.09.2016 | Sex a vztahy

Většina žen se při masturbaci spokojí s klasickou pozicí – na zádech s pokrčenými koleny. Ale zažít skvělý orgasmus můžete i při jiných polohách! Schválně, kterou vyzkoušíte jako první?

Poloha č. 1: Na polštáři

Položte se na břicho a boky a bříško si podložte polštářem (nebo dvěma). Ruku (s nějakou šikovnou hračkou i bez ní) budete mít při této poloze mezi tělem a polštářem. A v čem je tato pozice tak zajímavá? Podložené boky poskytují zajímavou polohu, navíc napětí svalů ve stehnech přispěje k dokonalé rozkoši.

Poloha č. 2: Na židli

Posaďte se na židli a kotníky si „zahákněte“ za nohy židle. Získáte tím skvělý přístup ke všem těm úžasným místům na svém těle. Navíc váš orgasmus zintenzivní nemožnost pohnout při něm nohama.

Poloha č. 3: Ve sprše

Pokud máte vodě odolný vibrátor, je to poloha přesně pro vás. Stoupněte či sedněte si do sprchy/vany, jednu nohu položte na okraj vany nebo sprchového koutu, sáhněte po vibrátoru a také po sprše. Její hlavici namiřte na klitoris a nechejte vodu, aby vám „udělala dobře“.

Poloha č. 4: Vkleče

Klekněte si na postel, roztáhněte nohy, lehce se prohněte v zádech a jednou rukou se opírejte o matraci. Druhou rukou kouzlete v rozkroku (ať už s nějakou hračkou nebo bez ní). Propnutí všech svalů a omezená pohyblivost jsou skvělými pomocníky k dosažení orgasmu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat