Jezdíte často na kole? Čekají vás problémy při sexu

Ženy holdující cyklistickému sedlu – ať už na kole volném či tom připoutaném ke stojanu v posilovně – mají častěji potíže s citlivostí svých pohlavních orgánů. Dlouhodobé a opakované sezení na sedátku kola je zřejmě viníkem potíží se vzrušením a vyvrcholením u žen. U mužů se přitom zjistilo, že sedlo zvyšuje riziko rakoviny varlat a potíže s erekcí a prostatou.

Sedlo je pro člověka nepřirozené, je to novinka v lidském rodu známá teprve dvě staletí. Pokud se člověk věnuje kolu občas, potíže většinou nezaznamenává. Ale sportovci a také ti, kdo cyklistiku pěstují několikrát týdně, můžou zaznamenat potíže. V minulosti se hodně výzkumu v tomto ohledu věnovalo mužům, ale ani ženy nemůžou zůstat na okraji vědeckého bádání. I jim totiž nadměrné dlouhodobé sezení na sedátku působí zdravotní komplikace.

„Trávení příliš mnoha času na cyklistickém sedátku může znecitlivět vagínu a vést k nedostatečné funkci při souloži,“ tvrdí autoři studie publikované v odborném časopise Journal of Sexual Medicine.

A zhoubný vliv na ženské pohlavní funkce má skutečně sedátko. Vyplývá to ze srovnání s běžkyněmi, u nichž k znecitlivění vagíny a vulvy nedochází.

Řešením může být také umístění řidítek výše, než je sedátko. Právě u těch typů kol, kde jsou řidítka níže, dochází k nejsilnějšímu znecitlivění vagíny a stydkých pysků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat