Komentáře k článku

Zuzana 24.04.2014

Tohle není o vydělávání si peněz, nebo o tom, že se s dotyčnou/dotyčným chci sejít a mít s ní/m něco ve skutečnosti. Je to jen jistá forma flirtu s osobou, která vás třeba fyzicky přitahuje, ale víte, že vztah vy nemohl fungovat. I když mám přítele, mám i pár mužů, kteří mě takto přitahují a zhruba jednou do měsíce si napíšeme. Přítel o tom ví a žádný problém s tím nemá. Ví, že jsem jen jeho a to, že se mi fyzicky líbí i jiní muži akceptuje.

pvc 18.03.2012

No ja nevim.. Jste pripraveni na to, ze za par let prijde Tvuj partner s tim, ze si Te jeho kamarad pamatuje z www.videochaty.cz (tato prihoda se memu kamaradovi skutecne stala a jeho pritelkyne /tehdy uz ne moc na dlouho *2* / mela vskutku co vysvetlovat..) Myslim, ze se penize daji vydelat i jinak a bez toho, aby ses musela bat, kdy se to pred kym provali a co Ti na to rekne.

tom 20.02.2012

Ahoj ja mám kámošku co to dělá po skype :Rozarkazuz přidej si jí!:-D

:-) 13.09.2011

Kdyby ti chlapi zůstali jen u čumění na porno, to by ještě šlo. Ale nahánět flundry na chatech a pak si pronajímat pokojíčky v penzionech - to už je trochu silná káva i pro tolerantní ženskou :-);-)

Standa71 11.09.2011

Suma sumárum. Je to ako onanovať a pri tom nemať ruky :) !

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat