Komentáře k článku

Leopold Fanta 16.01.2021

Hulipapství to je to co naše společnost potřebuje.:)

Lubomír Zaorálek 16.01.2021

Já to prostě žeru

Jirka 15.01.2021

Hlavne "ho" pred tim nestrkejte pred pusou do jejiho zadku !

Alice 15.01.2021

V dnešní době to k sexu prostě patří, je to součástí partnerského života. Miluji orální sex od muže a stejně tak poskytuji i já stejné potěšení partnerovi. Je nám to oboum moc příjemné.

Michal 15.01.2021

Pokud mi strčí dárkovou kazetu s kubánskými doutníky-nejsem proti !

Zdeněk 15.01.2021

Normální muž se nenechá takto „potěšit".Normální člověk nenapíše takový článek.Normální žena si nebude dávat penis do úst pro potěšení partnera.Možná při ohrožení života, je- li to třeba.Jistě člověk může být v těžké depresi a tohle ho může dodat trochu ulehčení od deprese, ale každá bolest jednou odezní.Kdo ví, jestli nám právě tato bolest nepomáhá. Do úst patří potrava.Nanejvýš k ženiným ústům ústa líbající.Proto jsou ústa spolu ve stejné úrovni.Prosto jsou pohlavní orgány spolu ve stejné úrovni, protože k sobě patří.A klečení před mužem, na kolenou, dámy kdo potom jste?A kdo je muž? Jsme si rovni, nebo je někdo víc?Milování je o něčem jiném, než jen o sexu.Patří k tomu, ale vhodným způsobem.

Mira Zdeněk 16.01.2021

Pane z kterého století jste?

Tomáš Zdeněk 19.01.2021

Pane Zdeňku vaše pojetí slova,,normální" je asi ovlivněno představou, že sexuální vzrušení u lidí mimo pohlavní styk je něco nemravného a že vzájemné dobrovolné potěšení mezi partnery je něco špatného. Zajímalo by mne kde máte toho rozhodčího, který určuje, co je normální. Jestli je to křesťanství, tak i v bibli najdete oslavu milování se. Buď požehnán tvůj zdroj, raduj se z ženy svého mládí, z milované laně, z líbezné srny; její prsy ať tě vždycky opojují, kochej se v jejím milování ustavičně. (přísloví 5,1-19) Jezte, přátelé, a pijte, opájejte se laskáním..... ......Můj milý prostrčil otvorem ruku a celé mé nitro se zachvělo před ním. (Píseň písní 5,1.4) Ve středověku se rozvinula myšlenka, že člověk má svatou duši a hříšné tělo a vše tělesné je hříšné a musí se zcela potírat touhy těla a kultivovat pouze duše pro spásu. Tato nauka mnoho lidí vedla k prožití života v sebenenávisti, nepřijetí, v neustálém boji proti přirozeným pudům a místo jejich kultivace jen k potlačování - stejní lidé byli schopni projevovat k sobě navzájem velice silnou krutost při veřejném mučení nebo popravách. Pokrytectví řekl bych. Milování není jen o sexu, ale sexualita je u drtivé většiny lidí integrální neoddělitelná součást bytosti a ovlivňuje celý náš život a je to tak v pořádku a správně. Vhodný způsob není podle seznamu přikázání, ale podle souhlasu a dobrovolnosti obou a chuti nebo přání. Když vám bude chutnat Svíčková s bramborem a manželce nebude vadit vám ji z lásky připravit, proč by vám měl někdo nařizovat, že to není normální, protože se to vždycky normálně jí jenom s knedlíkem. Toto je stejné. Ostatním mimo ty dva do toho nic není.

xxkouckaxx 14.01.2021

„akce s banánem“ tak to mne pobavilo

Honza 14.01.2021

Pro slepice je lepší zrní než takový článek....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat