Komentáře k článku

Anonymka 22.07.2015

Dlouhodobé užívání antidepresiv snižuje učinost antikoncepce! Antidepresiva se vyrábí z třezalky, která zvyšuje jaterní činnost, tím pádem je antikoncepce rychle odboutávána a může dojít k otěhotnění!!

Kessy 05.03.2014

Moja otázka znie to že nemôžem dosiahnuť orgazmus zapríčiňuje?

anonym 04.03.2014

Já si také myslím. Neříkám, že to není možné, jen, že to není běžné. Pokud se kluk vystříká do zadku či na, je nějaká šance, že by spermie stekly. Nicméně, proto, aby stekly by mysela být určitá poloha. Spermie, aby se vůbec uchytily musí být "vstříknuty" nejlépe co nejhlouběji, aby se dostaly až k vajíčku. Takže když se nebudeš extra hýbat a počkáš, až tě partner utře, nemělo by se nic stát. :-)

Jan 30.10.2013

A jak si myslíš že se rodí policajti? :-D

Čtenářka Katka 15 27.07.2011

Když se mi kluk vystříkne do zadní části těla,můžu být těhotná...???

Vera Čtenářka Katka 15 25.03.2012

proboha kolik ti je ? *2* mrkni na rozmnozovaci soustavu :) samozrejme ze nemuzes.. :-)

Alena Čtenářka Katka 15 25.03.2012

Ano narodí se ti černoušek (ne dělám si srandu) *4**4**4**4*

nunčak Vera 30.10.2013

A kolik je tobě? Pokud se i trochu spermatu přece jen dostane k poševnímu otvoru tak těhotná být může. Sice je riziko minimální ale je tu.

Jan nunčak 30.10.2013

A jak si myslíš že se rodí policajti?

sasa nunčak 04.03.2014

:D :D vzhladom na zivotnost spermii vo vonkajsom prostredi a tu pravdepodobnost ze by sa od zadku a nasledne od vulvy dostali az tam kam maju + to kde boli pred tym by slecna musela byt panenka maria, kuzelnik popripade ta spermia by musela byt hercules krizeny s copperfieldom.. a ak by fakt taka bola tak slecna moze byt stastna ze splodi vynimocneho potomka so zaujimavou genetickou informaciou :D

Makiavelli sasa 17.07.2019

Co se tyce zivotnosti spermii na vzduchu, ve vode a ve vagine, zde je sepsano vse potrebne. Budte opatrni, nespolehejte se jen na to, ze spermie jsou jiz mrtve a nechtene poceti se vam bude vyhybat.. CLanek zde - https://www.vimax.cz/zivotnost-spermii/

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat