Toužíte po pevném poprsí? Pozor na tyto zlozvyky

Povislá prsa trápí nejednu ženu, s přibývajícím věkem a po několika dětech, už zkrátka nevypadají jako ve dvaceti. Přesto onu „gravitaci“ můžeme alespoň částečně ovlivnit a proud času zpomalit v náš prospěch. Těmto zlozvykům se obloukem vyhněte.

Neustálé nošení podprsenky

Schválně, patří k těm, které v podprsence i spí, nebo hned po příchodu domů hned po botech sundáváte podprsenku? Spoustu žen si myslí, že udělají nejlépe, když prsa budou co nejdéle v podprsence. Je to právě naopak, přemíra extrémní podpory dovoluje prsnímu svalstvu ochabnout a ztrácet elasticitu. Takže dámy, po zaklapnutí dveří podprdu dolů! A možná tuhle změnu ocení i váš partner.

Podceňujete sportovní podprsenky

Pokud patříte mezi obdařené ženy, rozhodně by ve vaší zásuvce neměla chybět sportovní podprsenka. Ať už se věnujete běhání, jízdě na kole, nebo se jen svižněji procházíte, bez správné opory to zkrátka nepůjde. Všimněte si, jak se prsa při sportovní aktivitě pohupují, není to pro ně rozhodně nic dobrého, spoustu žen s větším poprsím právě tohle odrazuje od sportu.

Kvalitní sportovní podprsenku by měli mýt všechny ženy bez ohledu na to jak velké je jejich poprsí. Dámy s větším poprsí potřebují podprsenku s oddělenými košíčky, širokými pevnými ramínky. Sportovní podprsenka by neměla být příliš elastická, maximálně na šířku palce.

Neprocvičujete prsní svalstvo

Prsa sami o sobě jsou samozřejmě tvořená tukem, ale podpořením prsního svalstva v jejich okolí napomáhá tomu, že prsa mají více přirozené podpory a snadněji se vzpírají gravitaci. Zařaďte do svého cvičebního plánu také cviky na prsa, uvidíte, že za pár týdnů se dostaví první výsledky.

Výkyvy hmotnosti

Časté a náhlé přírůstky a úbytky hmotnosti prsům rozhodně na pevnosti a tvaru nepřidají. V oblasti prsou je tenká a citlivá kůže, která je velmi náchylná k vytáhnutí. Radikální hubnutí může tak způsobit snížení tuku v prsní tkáni a následné povisnutí prsou.

Kouření

Kouření celkově naší kráse neprospívá, právě naopak. V případě prsou zpomaluje produkci kolagenu a prsa ztrácejí svoji elasticitu mnohem rychleji. Pokud chcete udělat něco pro sebe a pro svoji krásu, tak tu cigaretu rychle típněte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat