Před souloží vynechte toaletu

Jedna žena druhé doporučuje, aby se před souloží i po ní vyčuraly. Jenže podle urologů to není rada zrovna šťastná. Je totiž dost protichůdná. Zatímco močení po souloži skutečně prospívá, močení před ní naopak situaci zhoršuje.

Močení po souloži je důležité, ale močení před souloží je příčinou postkoitální infekce močových cest číslo jedna. Této infekci se často přezdívá také cystitida líbánek. Při souloži muž svými pohyby a penisem posouvá bakterie směrem do močové trubice. Pokud se ale žena po souloži vymočí silným proudem, vypláchne je. Pokud se žena po souloži včas nevymočí, dostanou se bakterie až do močového měchýře a vzniká zánět.

Muži mají močovou trubici mnohem delší a užší. Ta ženská má jen kolem pěti centimetrů a navíc končí blízko konečníku, odkud do ní můžou pronikat nebezpečné bakterie. Cesta penisem je ve srovnání s tím mnohem delší a náročnější.

„Ženy, které se vymočí před souloží, ale už se dostatečně nevymočí po souloži, jsou vysoce ohroženy zánětem močového měchýře,“ tvrdí doktor David Kaufman v rozhovoru pro Yahoo News.

Vstup zakázán

Ženské intimní partie jsou obecně velmi zranitelné a nepříjemnou infekci (ať už tu močových cest nebo vaginální) může způsobit kdeco. Jaké věci by se v blízkosti naší pochvy (nedej bože v ní) neměly vyskytovat?

Mýdlo

Ano, čistota je v péči o intimní partie důležitá, ale obyčejná mýdla příliš vysušují a mohou narušit přirozené prostředí, které v pochvě je. Můžeme pak pociťovat nejen nepříjemné pálení a svědění, ale otevřeme také brány pro nejrůznější infekce.

Ovoce a zelenina

Jasně, banány, mrkve nebo třeba okurky a některé cukety přímo svádějí svým tvarem či rozměry k nějaké té zábavě. Ale raději si nechte zajít chuť (i když v tom pornofilmu to vypadalo jako dobrý nápad). Nečistoty a řada bakterií, které se na povrchu plodů vyskytují, mohou být základem pro velmi nepříjemný a nebezpečný zánět.

Jídlo

Všechny možné experimenty s čokoládou nebo šlehačkou a spol. by měly být jasně vymezeny na jiné části těla, než jsou naše intimní partie. Taková kvasinková infekce jen proto, že se váš partner rozhodl slízávat sladkou dobrotu z vašeho klína, za to vážně nestojí (zvlášť když to jde i bez čokolády, že…).

Lahve, tužky a spol.

Co mají tyto předměty společného? Že mohou nadělat pořádnou paseku. Rozbité sklo nebo ostrý hrot tužky (či pletací jehlice – ano, i s tím se už lékaři setkali) do pochvy zkrátka nepatří. Nepříjemná zranění mohou skončit závažnými následky.

Zdroj: https://www.centralparkurology.com/, https://metro.co.uk/2016/04/11/the-move-that-you-should-never-do-before-sex-but-always-do-after-5809967/, https://www.womenshealth.com.au/peeing-before-sex-uti/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat