Komentáře k článku

Murmus 27.01.2018

Nic se nemá přehánět, ani s výplachy:-)

. 23.01.2018

Panebože ryba se zelenou paprikou

čus 23.01.2018

Ale víš co, tímhle tempem a o takovýchhle kravinách se bav s někým jiným. Můžeš je odchytávat ve slušivých lyžařských oblečkách hned pod sjezdovkou. V té rychlosti ti třeba stihnou věnovat smajlíka.

. 23.01.2018

Čím to, že na těchhle stránkách jsou docela dobré články, které nikoho nedeptají, ale úplně strašné recepty. Jeden blaf za druhým.Třeba kuřecí paličky na podmáslí.

I am a shoulder, you can cry on 22.01.2018

Tak teď jsem teda fakt povzbuzená na týden dopředu.

Nejsem tvůj Shoulder I am a shoulder, you can cry on 22.01.2018

Každý se musí spoléhat sám na sebe. To je základní pravidlo nové doby. Nehledej povzbuzení, ale dobrou radu příjmout můžeš. A jednu takovou bych ti ráda poskytla: Když máš trápení s chlapama, můžeš zvolit pro svůj intimní život ženského partnera a vysvobodíš se ze zoufalého stereotypu, který tě obklopuje a svírá. Nebudeš sama, kdo se tak rozhodl, a nebudeš ojedinělá. Tak vzhůru do nového života !

. Nejsem tvůj Shoulder 23.01.2018

Ty nechceš být můj shoulder?

I am a shoulder you can cry on Nejsem tvůj Shoulder 23.01.2018

Děkuji za radu. Pro chlaby jsem moc hnusná a pro ženy moc divná.

I am a shoulder you can cry on I am a shoulder you can cry on 23.01.2018

Ale pořídím si kocoura. Tam si taky vystačím jen s či či a chšc.

Věčný spor mezi mužem a ženou 22.01.2018

Máš ji moc velkou - Máš ho moc malýho

gynekolog amatér 22.01.2018

Já si myslel, že komínek je potřeba pucovat jenom "štětkovou hadicí" Ale pravidelně

Chci zůstat v anonamitě 21.01.2018

Soused u nás v domě navštěvuje veřejné záchodky a schází se tam s muži, ale je velice opatrný aby se to nedozvěděla manželka.

I am a shoulder, you can cry on 21.01.2018

Pobídka, jak se chovat :-) Toho jsem si na té písničně nikdy nevšimla. Pro mě to byla otevřená náruč někoho, kdo se zajímá a ne pobídka. Ale když myslíte:-) Co říkáte, když vás v clubu někdo vyzve k tanci? Taky je to pobídka, jak se chovat? Nebo už se dneska k tanci nevyzývá? Asi ne, že ? Škoda, že v mých dobách se vyzývalo. Narodit se o 10 let později, mohla jsem si ušetřit hodně ostudy.

I am a shoulder, you can cry on 21.01.2018

Jako, že jste se snažila pomoct kamarádce v depresi? Doufám, že mi za chvíli nepokusíte vypláchnout vagínu :-) Jak mě to mělo povzbudit?

I am a shoulder, you can cry on I am a shoulder, you can cry on 21.01.2018

Teda nechtěla jsem tím říct, že mě to nepovzbudilo. Naopak, když někomu stojím za to, aby se mě snažil povbudit, tak mě to povzbudí. Chtěla jsem o tom víc slyšet. Než to bude v nenávratnu.

Velká vagína I am a shoulder, you can cry on 21.01.2018

Možná to ode mně bylo trochu simplicitní ale to tvoje první vyznání mi připadalo plný beznaděje a smutku. Tak jsem tam dala toho Ivana Mládka. No vždycky se to nepovede. Tak už končím.

I am a shoulder, you can cry on. 21.01.2018

Děláte si to dost těžký Velká vagíno. Stanovíte si tak přísná kritéria: mladší, méně než 70 kg, správný poměr pasu a boků, prsa tak akorát a teď ještě malá vagína..., že nakonec neprojde žádná. Poslední tři roky neustále naříkám nad svým marným osudem. Myslela jsem si, že se vybrečím a bude to lepší. Že se na konci té beznaděje najde něco, co způsobí, že změním pohled. Že je možné brečet tak dlouho, až to přestane bolet. Ale nestalo se to. Víte, přebolet může něčí smrt, rozchod, ale neuspokojená potřeba nikdy nepřebolí. Nechcete teď pro změnu brečet vy? Protože já jdu žít. Ale vy třeba žijete až moc a brečíte možná malo.

Velká vagína I am a shoulder, you can cry on. 21.01.2018

Nekupuj má milá Nekupuj cukr Já jsem tvůj má milá Já jsem tvůj cukr

Gramatika Velká vagína 21.01.2018

Nebuď tak posedlá tou věcí tam dole, ušetři trochu času a věnuj ho češtině. V té totiž velkými písmeny začíná nová věta až po tečce.

Velká vagína Gramatika 21.01.2018

Milá Gramatiko, to jsou verše a psala jsem je ve sloupcích ale program je srovnal do řádky tak je výsledek takový jaký je. Samozřejmě že mezi jednotlivými verši se tečka nedělá. Čau a mysli víc na to co je dole.

Taky k tomu mám co říct. Velká vagína 21.01.2018

Když si člověk zvolí dlouhodobý vztah, vybere si zážitek postupné degenerace všeho, co ti dva jsou. Ale člověk chce raději upadat s tím, koho má rád, než zažívat stále něco krásného s cizíma lidma, i když to bolí. Takže se raději budu milovat s mužem, kterýmu se ze mě nepostaví, ale přesto se chce milovat jenom se mnou. Je to podobné, jako to rčení: lepší s moudrým plakat, nežli s bláznem skákat.

Taky k tomu mám co říct. Taky k tomu mám co říct. 21.01.2018

Nicméně je hezké být na začátku, když je degenerace ještě daleko. Tak šup šup.

I am a shoulder, you can cry on Velká vagína 21.01.2018

A co jsi tou písničkou myslela Velká vagíno?

Na pravou míru 21.01.2018

No je pravda, že sperma je přebytek a někam ho muži strkat musí. Jako mistr Bean svůj tatarský biftek. Co nechápu je přesvědčení, že s věkem je vagína vytahaná. Myslím, že je to jedno z těch klišé, které říkají všichni, protože to všichni říkají. Protože proč by měla být vytahaná? Vlivem gravitace jako prsa nebo ušní lalůčky poseté stařeckými skvrnami staré ženy, která celý život nosila těžké náušnice? Není zatížená ani těžká sama od sebe. Je chráněná před účinky UV záření, tvořená tkání, jejíž buňky se neustále obnovují. Maximálně tak ztrácí pružnost. Ale rozhodně nezvětšuje s věkem velikost.

Velká vagína Na pravou míru 21.01.2018

Tak mi vysvětlete, když je to pověra, proč si všechny bohaté Američanky a především slavné herečky z Hollywoodu nechávají u nejdražších plastických chirurgů zúžit a zmenšit vagínu ? To zašívání je dokonce specializovaný obor ! Aha! U nás se to už taky praktikuje, ale ne každá žena si to může dovolit. Je to tak a s gravitací to nemá nic společného.

kitty Velká vagína 21.01.2018

Protože jsou to hérečky. Normální člověk obchází nejdražší odborníky obloukem. Protože nejdražší a nejlevnější nikdy není seriózní. U doktorů to platí dvonásob. Čím vyhlášenější doktor, tím míň odborník se zájmem o věc. Spíš imidžmejkr a tomu své zdraví rozhodně nesvěřím. Jako jeden alergolog u nás. Má objednací lhůtu tři měsíce. Doktor z ordinace o kousek dál jen týden. Rozdíl je hlavně v tom, že ten vytížený je mladší, dobře vypadá, podává pacientům ruku a buduje si kolem sebe auru vyhlášeného odborníka. Odbornou péči poskytují zhruba stejnou.

na pravou míru Velká vagína 21.01.2018

Tak teď jste mě dostal. Když to dělají americké herečky, tak to musí mít hluboký smysl. Jdu svou starou hned objednat.

Tan 20.01.2018

To hrozí len chlapom, ktorých partnerky nevedia partnerovi kvalitne pomasírovať prostatu :-D:-D:-D

Tan 20.01.2018

Sa moc nesmej,je to niekedy riadná fuška,ale stojí to za to a prinajmenšom sa po tom dobré spí a naviac to má blahodárne účinky na cievný systém :-D

Lída Ž. 20.01.2018

Pochva má samočistící učinky, když máš v sobě semeno tak taky samo zmizí bez problému. Lída.

Jarda 19.01.2018

Květo, máme s partnerkou pravidelný anální styk, ale o žádném smradu nevím. Ono také záleží na kulturní a hygienické úrovni té ženy. Tak pozor aby tady nedošlo k tomu podle sebe soudím tebe.

Jarmila 19.01.2018

Některé ženy využívají výplach pochvy k tomu, aby si vyvolaly orgasmus.

Tan 19.01.2018

No neviem,či aj samotné ženy si s chuťou sem tam nechcú nezaexperimemntovať :-)

Tan 18.01.2018

Plne postačuje pravidelný sex - tak 2x denne :-D

alenab 18.01.2018

šmankote, to jsou mi novoty;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat