Komentáře k článku

Kateřina 23.07.2011

Partner mi zahnul,odpustila jsem nezapomněla.....Teď už nevím jestli je to žárlvost,ale spíš to aby ze mě opět nedělal k..... když jsem mu na to přišla snažil se to zahrát do auto,jako-pěkně zahrála divadlo,jenže ona mi to potvrdila,byla to známá..vyspali se spolu,když bl na mol,ale alkohol neomlouvá.*3*.tak vážně nevím jestli žárlím,když ho občas zkontroluju,nebo se ujišťuji,že už k...nedělám.

mt Kateřina 25.07.2011

Jsme na tom zcela stejně.. :(

bludys 21.06.2011

Teda jako zvát ji ještě do pizzerky a ptát se ve stylu co s tím hodláš dělat vždyt já tě mám přece tak rád mi příjde dost podobné variantě první

Alyeskah 12.06.2011

"šukálistu?" .. kam se poděla spisovná, nebo alespoň slušná mluva v médiích?! :-/

anonymka Alyeskah 12.06.2011

promin, ale tady bylo naznaceno co by asi rekl, ty si myslis, ze by rekl spis "pana s kterym soulozis"? to asi ne, vid...;)

Jana anonymka 23.08.2011

Pána s kterým souložíš....hustý:D:-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat