Komentáře k článku

Sexismus 19.02.2018

Ještě donedávna jsem se domníval, že sexismus znamená sexuální hyperaktivitu! Dnes už vím, že tomu tak není, ale stále jsem se ještě nesetkal s jednoznačným vysvětlením nebo definicí co to vůbec znamená.

Hanyna 19.02.2018

Naštěstí jsem se s vyloženě sexistickým chováním vůči mě ještě nesetkala*5*

Marie Hanyna 20.02.2018

Najděte si na Novinkách zprávu o tom, jak včera v noci nějaká nešťastná řidička byla špatně navedená navigací (to se stává často) a dostala se na D6 do protisměru. A otevřete si diskuzi co je pod článkem. Tolik zapšklosti a nenávisti k ženskému pohlaví se sejde jenom na takových diskuzích. Z těch příspěvků jasně vyplývá že ti "chlapi" mají problémy ve vztahu k ženám a že těch "chlapů" není málo. A to není všechno. Jako řidiči jsou to přitom ta největší prasata jaký můžeme v provozu potkat. Tady si ty kompexy a problémy kompenzují.

Marie Marie 20.02.2018

Omluva - můj příspěvek byl adresován na komentář "Sexismus".

honzik 18.02.2018

stále pracujeme víc a plat máme nižší než muži

kamila76 18.02.2018

Já vidím poslední dobou v mužích --- sexuální maniaky - nestydí se vám cokoliv nabídnout, přestože budou za trapáky a stejně je odmítnete.

konatovka 18.02.2018

Hodně dělám pro to, abych mohla mít silné sebevědomí, což mě moc uspokojuje. Asi bych ho zcela ztratila, kdybych byla obézní, to jsem před 40ti lety zažila a vím jak bylo okolí nepříjemné a dávalo mi to najevo. Dnes mám optimální váhu v mých pokročilých letech. :-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat