Komentáře k článku

Jura 03.06.2018

Ta četnost sexu za měsíc je děsná, to tak odpovídá průměrnému týdnu a to je mi k 50ti.

Luonnatar 03.06.2018

Myslím si,že není kam spěchat.ale 25uz m přijde zase dlouho 😊

nazdar 03.06.2018

A připomínám, že tuhle hru nehraju. Jelikož při ní platím životem.

Rada mrtvého muže. 03.06.2018

Muži se nechtějí vázat. Myslí si, že musí dát do vztahu všechno a pak o všechno příjdou. A tak raději nedají nic. Ale je to otázka míry. To jsou dva extrémy. Je možné dát o mnoho víc, ale zdaleka ne všechno. Takže člověk může mít i vztah a nemusí jeho případný rozpad nepřežít. . Ženy muže musí vylepšovat, aby děti přežili. Nedělají to ze zlé vůle. Je na muži, aby ženě poskytl jistotu, že děti přežijí, i když se nenechá předělat. Svoboda je pro někoho velmi cenná a pokud člověk chce své koníčky ještě víc, než vztah, a he vlastně spokojený i bez vztahu, pak je šťastný člověk a je mu co závidět. Když má člověk pocit, že není dost dobrý pro vztah, už vždycky to pak ve vztahu bude jen hrbolatá cesta. Ale člověk nesmí být maximalista. Važte si téhle rady i kdyby vám byla k hovnu, prtože je draze draze draze vykoupená. Zdraví Bleck mek kvín

Na věku nezáleží 31.05.2018

Můj mladý kolega v zaměstnání(40let)se odpoledne seznámil s mladičkým chlapcem ve vinárně,vzal ho domů a ve sklepě(manželka byla doma)mu zarazil úd hluboko do zadnice.Od té doby mají vážnou známost a pojí je hluboká láska.Jejich poměr trvá už dva měsíce.

Jak to chodí vživotě 30.05.2018

Zralý a zkušený muž zasvěcuje mladého a ještě nezkušeného jinocha do tajemství lásky a ten když dospěje v muže tak zase zasvěcuje další jinochy.

honzik 27.05.2018

já když vidím ty nezletilá mláďata jak se podbízejí, tak se mi ta zdrženlivost moc nezdá

Musíte vědět co vlastně chcete honzik 27.05.2018

Vnímání krásy je subjektivní zážitek - neexistuje nějaké kritérium pro absolutní krásu (antické sochy a podobné nesmysly). Každý vnímá "krásu" jinak a po svém, a partnera si volí podle svých subjektivních pocitů. A pokud se jedná o mužskou krásu, většina mužů, když si má zvolit za partnera muže, má jasno: Obří sádelnatá zadnice, zapařená, mohutný a tlustý stehna, krátký mrštný nožičky, obrovský rozevřený konečník, celková tělnatost, to jsou nejdražší devízy opravdového Muže-Gaye. Takového Gaye vyhledávají nejen ženatí mužové ale i jejich manželky a prožívají vášnivé setkání.

aster Musíte vědět co vlastně chcete 27.05.2018

Nejsou na ty vaše děsivé představy nějaké prášky? :-p

Neschopny25 27.05.2018

No kdyby mi experti raději poradili, jak sbalit holku, než mi říkali, něco o mé sexualitě...

konatovka 25.05.2018

Tak nevím kde je pravda, že by gynekolog lhal?:-O

gyn 24.05.2018

dělám gynekologa 25 let a musím přiznat, že toto opravdu je výmysl!

Lukas gyn 24.05.2018

Není podívejte se na anketu každý desátý

ondar gyn 27.05.2018

Že by cca padesátiletý gynekolog s VŠ a vyrůstající v době, kdy se ještě četlo, nevěděl, jak se používá spojení "musím přiznat"? "Výmysl" byste "přiznával" jen v případě, že jste ho zplodil vy sám. Do vaší věty by se spíš hodilo např. "musím konstatovat", "můžu říct" apod. "toto opravdu je výmysl!" - takovýto slovosled prozrazuje, že výmysl je leda váš věk a profese.

Otevřel jste mi oči ondar 27.05.2018

Tak to je příspěvek, to je úplná bomba!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat