Komentáře k článku

Slavka 29.01.2023

Jeden od druhého max.2 roky pak už ne

konatovka 05.09.2018

Pokud si spolu rozumějí, mají společné zájmy, tak to není žádný problém. Věk je pouze číslo.<3

Siraellen 04.09.2018

Láska nemá omezení

ovace 04.09.2018

Taková je realita

deeana 03.09.2018

Já si myslím, že láska nemá hranice.

aster deeana 03.09.2018

To je fakt - já děsně miluju sousedovic kocoura...<3

supernova 03.09.2018

Můj bývalý manžel mě opustil s poměrně neatraktivní ženou cca o 15 let starší, než jsem já. Je s ní ve vztahu dodnes a vypadají stále spokojeně. Takže si nemyslím, že vztah funguje jen, když je muž starší než žena. Navíc dnes již neplatí, že je žena starší žena méně atraktivní než stejně starý muž. Dost často je to naopak, obzvláště zde v ČR.

Jura 03.09.2018

Měl jsem ve třiceti vztah s holkou co jí bylo šestnáct, i když to nemělo dlouhé trvání řekla mi tenkrát že si mne stejně jednou vezme, leta jsme se neviděly ale pak přecejen a po patnácti letech splnila co řekla. Vypadáme jako normální pár a tak to i bereme, mám dost manuálně náročnou práci takže pupkatý strýc fakt nejsem. Obvyklý důvod bývají peníze tak pro ty se mnou jistojistě nebyla žádná. A starší ženy? Jo s jednou jsem žil a katastrofa to byly hlášky na to kolik mi je a jak bych se měl chovat, nikdy jsem se necítil tak starý a nad hrobem jako s ní a to mi ještě nejni ani padesát. Takže za mne rozhodně neee!

Pavel Jura 30.06.2022

S takovou bych nezůstal, ani kdyby byla mladší.

iris 02.09.2018

hlavně, že v mužích třímá to je tedy čeština

A.M 02.09.2018

Nj. ale nic nezvedne víc sebevědomí než o patnáct let mladší milenka

Jana 02.09.2018

Má největší láska je muž o patnáct let starší.

helus 02.09.2018

Manžel je o 10 let starší.Jsme spolu 32 roků,a klape nám to.

magda 02.09.2018

nikdo mlad nezustane proc se zlobite kazdy vypadame tak jak si zaslouzime ne vzdycky az na vyjimku nikdo tu ale neuvedl proc ti pupkati prolezli nemocemi a nevim jeste cim tak vypadadaji treba jsou i nestastni a zanevreli na zivot a samota je znicila treba nim nikdo nepodal pomocnou ruku a spise ho strcili ke dnu a to se clovek tezko odrazi sam ano muzi chteji mladsi zeny holky kdo by nechtel tak kdo mate sanci na mladou uzijte si zivot je kratky co se starou nebo se starym vsichni budeme stari prijde nemoc a cerne myslenky jsou ta tam pestujme si zdravi to je nejcennejsi co mame krasa odejde ale charakter zustava prave ve stari nebo starsim veku se pozna povaha cloveka jaky byl a je mit skveleho pritele nebo pritelkyni ma cenu zlata ostatni je pomijejici

Katka 02.09.2018

Ale vztahy se rozpadají, protože jsme povrchní a nemorální, nevěra nemůže být ospravedlnitelná, ale je nemorální. Ospravedlňujeme nevěru ale nevěra je nejčastějším rozvodem, kdy muž nebo žena odchází za jiným, lepším, proč když je ale lepší tak se rozpadne i druhý vztah? Neměla by nám být lhostejná nevěra....Jsem pro svobodu ale čím více lidé mají svobody tím méně mají zábrany k druhým lidem, vše je normální i nemorální věci už jsou normální, protože jsou tak časté že se nad tím už nikdo nepozastaví. Kolik lidí má za svůj život partnerů? Kolik lidí si prožije nevěru? Kolik lidí je zklamáno z chování druhého člověka? Lidé se přestávají stydět, nic jim není dost dobré, ničeho a nikoho si neváží, lidé odcházejí za jiným bez mrknutí oka.... Lidé se neumí přátelit, proč hned vztah? Proč se nemůžeme lépe poznat? Proč se poznáváme až ve vztahu? Protože muž nechce na sex dlouho čekat !!! To je ale špatně, neváží si muži ženy?

Valach 02.09.2018

Je mi něco přes šedesát, štíhlý a s mladým myšlením, aktivní, výtv. umělec. Uráží mě zdejší ženy vrstevnice které pasují tento věk do pupkatých, usmolených dědků prolezlých chorobami. Asi jejich traumata a zkušenosti, ale nepaušalizujte laskavě. Sám mám přítelkyni o šestnáct let mladší, krásnou ženu, se kterou si mentálně, intelektově i fyzicky vyhovujeme. Naopak s ženami vstevnicemi až na vyjímky, které jistě existují, nemám témata, nehledě na jejich sexuální bohužel již nepřitažlivost, která s věkem u žen silně klesá. Ale jak říkám, jsou vyjímky tak i tak. Spíše v tomto článku nejde řadit, určovat kategorie. Pokud je cit a porozumění, věk nehraje roli.

Jarka 02.09.2018

Mám o sedm let mladšího manžela, bála jsem se že to nebude fungovat, máme se stále rádi, je hodný. Žijeme spolu čtrnáct let. Manželovi je 50

mia 02.09.2018

Pokouším se seznámit s muži mého věku.Ale katastrofa.Muži po 50sátce jsou většinou nemocní s tlakem, diabetes, zelený zákal, nadváha víc jak 20 kg,problémy dol.končetin,žaludek, střeva, parkinson,atd.Když pominu jejich závislost na dětech, vnoučatech apod.Povahově mají pro mladší generaci jen kritiku, názorově z nich čiší stáří , nic se jim nechce měnit v čemkoliv,jsou nekompromisní v čemkoliv, neústupní a bez humoru a nadšení pro život.Jsou přesvědčeni, že tričko z nich dělá mlaďochy. Mají pocit, že vypadají mladě, jsou přitažliví, humorní, rozumí mladým a seznámení s nimi je terno. A tak si říkám jestli není čas poopravit názor, že ženy vypadají starší než muži?Nějak se nám holkám zdá, že náš 80 táta vypadá líp jak mnohý dnešní 50ník.Samozřejmě, že je i druhá skupina mužů.Ale těch je sakra málo.

ZDENIO 02.09.2018

Článek psal někdo z vlastní zkušenosti, nebo si to vycucal z prstu? Vůbec nejde o věkový rozdíl, ale o vztah, konečně rozvádí se mladí , staří, pěknej blábol tento článek.

Anet 02.09.2018

Láska není o věku, ale celoživotní vztah ano *5* Třeba už jen proto, že lidský život má určitou délku, a pokud máte o 15 let staršího partnera (-rku), tak nejspíš posledních 15 let svého života strávíte sami. A zrovna je to těch "špatných 15 let", doba, kdy jsou lidé nemocní a v některé dny nezvládnou ani dojít na nákup, doba, kdy jediným příjmem je důchod a zaplatit z jednoho důchodu bydlení a jídlo je hodně těžké. A hledat někoho nového po šedesátce je složité, chybí možnosti, protože mnoho starších lidí raději zůstane samo, než aby si zvykali si na nový životní styl, stěhovali se do jiného domu, hledali lásku k dětem a vnoučatům nového partnera, nemají už chuť znovu něco začínat.. *9* Výhrou není ani o hodně mladší partner (-rka), protože až tomu staršímu z páru dojdou síly, ten mladší jich pořád bude mít na rozdávání a v ten moment mu dojde, že chce ještě něco prožívat a ne jen spěchat z práce domů, aby se postaral o seniora. A pokud bude stále trochu atraktivní, tak prostě půjde za lepším *21* Ale kdo neplánuje vztah na celý život a chce jen prožít hezkých pár měsíců, nemusí se věkem partnera vůbec trápit :-p

mia Anet 02.09.2018

Naprosto s vámi souhlasím. Jen jedno asi nevíte.Seznamuji se s muži, kdy jsou minimálně o 6 a více let mladší a je to katastrofa.Moje kamarádky, které si také hledají partnery, mají tytéž zkušenosti.Muži se nám zdají po 50sátce naprosto zdevastovaní jak po stránce duševní, tak po stránce zdravotní.Ženy jsou na tom opravdu lépe a vypadají i chovají se skvěle.Naši tátové jsou proti dnešním 50tníkům světáci.Co se to stalo s generací těchto mužů? Už potřebují jen pečovatelku.Samozřejmě, že jsou i ti skvělí.Ale těch je naprostá menšina.Takže starší žena a mladší muž už mě vůbec nepřekvapuje.

andy 02.09.2018

To je každého věc jestli je rozdíl 10,20,30 let.a nemusí to být o penězích.dnešní mladí jsou lemplové čumící přrvážně do mobilů pro život nepoužitelní.viděl jsem a znám spoustu párů kde jí he 25-26 let a jemu 50,51,52 a fungují a mají děti.a ne o penězích.o těch to není.zdejší frustrované ženy kritizují muže a5ť se na sebe kouknou do zrcadla.myslíte že každý muž po 50 musí mít pupek pleš blábolit o fotbale a válet se na divanu?sám mám priblém najít.s bábami vrstevnicemi si nerozumím hlídat cizí vnoučata s ní nebudu tancovat dechovku taky ne.dle druhých vyoadám v 60 na 45 myšlenim hsem mladší a s mladými si dolonsle rozumím.tak co dál.najít protivnou bábu a poslouchat bláboly o vaření zahrádce vesnivkém fotbálku nebo cvičení v sokolovně? děkuji ne.měl jsme pět přítelkyň v rozmezí 20-40 let.ale všechny chtěli dítě.to byl ten vtip.nechvál se ale zájem měli a mají ty mladší.hsem potetován piercing poslouchám tvrdou muziku gard core jezdím na festivalý.mám moře mladších kamarádů.tak ci s bábou.nic hezký den .a starejte se každý o sebe.

jejda 02.09.2018

Držme se zásady žít a nechat žít.Čili když někomu vyhovuje cokoliv je to jeho věc.Jenom mě osobně připadá dědeček s 20ti letou blondýnou poněkud takový zvláštní ale s největší pravděpodobností se jedná o zlatokopku a movitého dědečka

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat