Komentáře k článku

xxkouckaxx 06.10.2018

tak ta tabulka Co je nevěra mě dostala - proboha kdo to sestavoval ? když potkám ex a pozdravíme se , tak jsme nevěrnice ? bombáááááááá

Vladimír 20.09.2018

Tak tyhle věci mi opravdu nehrozí. *14*

Siraellen 18.09.2018

Všude je něco

René 18.09.2018

S přítelem jsem se seznámil na veřejném záchodku a nevydrželo nám to spolu ani půl roku. Byl moc do větru, samý chlap. Já jsem pro vážnou známost a nevěru nesnáším.

LeMontaine 18.09.2018

A co případ, kdy vám nevěru partnerka povolí? Nemám sex s partnerkou, tak můžu jinde... zatím jsem to nevyužil, ale zvažuji to.

Myslím si že pokud partner, a je jedno jestli je to žena nebo muž,zahne udělá to znovu.Nevěru bych neodpustila.

Asdffh 18.09.2018

Monogamní vztah neni pro člověja přirozený;-)

aster Asdffh 18.09.2018

Tvojí ženě je možno tak tolerantního partnera jen závidět *4*

Tak to má být 17.09.2018

NÁŠ SOUSED V DOMĚ navštěvuje veřejné záchodky a schází se tam s muži,ale je velmi opatrný aby se to nedozvěděla jeho manželka.

Ženatý muž 17.09.2018

MANŽELCE JSEM BYL NĚKOLIKRÁT NEVĚRNÝ,ale nic to neznamenalo jenom jsem si ulevoval asi jako při vykonání velké potřeby.Ale teď jsem se poprvé dopustil nevěry s mužem a nevím co dál.Nejsem schopen náš vášnivý vztah ukončit něco podobného jsem ještě nezažil.

aster Ženatý muž 18.09.2018

Vrať se do hrobu :-D

Tak co je horší 17.09.2018

Milé dámy, co byste snášely lépe nebo hůře, když byste přistihly manžela v posteli s jinou ženou, anebo s chlapem? Co je bolestivější a případně více urážlivé? Každá zrada bolí, ale každá asi jinak. Případ Hanky je zajímavý, ale dnes nijak ojedinělý.

Anonym Tak co je horší 17.09.2018

U nás v ulici taky manžel opustil svoji ženu a odešel s homosexuálním přítelem. Ta paní se teď pro ostudu nemůže ukázat na veřejnosti.Je to spravedlivé?

aster Anonym 17.09.2018

Za co se ta paní stydí? Ona přece s nikým neodešla a za manželovu orientaci taky nemůže :-/

aster Tak co je horší 17.09.2018

Na to je těžké odpovědět - ale asi by mi víc vadila žena...chlapa bych v první chvíli považovala spíš za pitomý vtip - nedovedu si to představit :-P

Anonym aster 17.09.2018

Ta paní sama by se nestyděla, ale veřejnost, okolí to považuje za ostudné. Tady hrají svou roli hlavně maloměšťácké předsudky.

hmm 17.09.2018

Co je tu naivních a myslí si, že neplatí jednou nevěrník navždy nevěrník :-D To bude panečku prozření až zažijou na vlastní kůži :D

helus 17.09.2018

Nevěru bych nikdy neodpustila.

Katka 17.09.2018

Tady je vidět že čím větší svoboda, tím hůř se lidé k sobě chovají, je vše povoleno, nejsou žádné mantinely, spíše mi řekněte jestli existuje člověk, který je věrný. !

Hanka 16.09.2018

Jaké bylo pro mně strašné překvapení když jsem se vrátila předčasně ze zaměstnání a manžela jsem přistihla v posteli s nějakým chlapem.Jsme už dvacet pět let v manželství a začal mi vysvětlovat že se s přítelem už schází půl roku. A že buďto budeme pokračovat takhle ve třech a že je schopen mně tolerovat nebo ode mně odejde natrvalo.Co mám dělat je to pro mně strašlivý šok a životní sklamání.Máme spolu dvě děti jak jim to mám říct a co mám dělat. I A to jsem celého půl roku nic ani netušila,jenom mi bylo trochu nápadné,že manžel po mně v poslední době vyžadoval jenom anální sex.Mohlo mně něco napadnout?

wéra Hanka 16.09.2018

Máte dvě děti. Když se vám narodilo to druhé napadlo vás, že kvůli tomu teď musíte přestat milovat to první a nebo se ho dokonce zbavit? Počítám že ne. Stejně tak s kamarády, těch taky můžete mít víc a mít je ráda všechny stejně. Každému to přijde přirozené u všech možných druhů lásky, akorát zrovna u to romantické jsme všichni přesvědčeni, že je možné v jednu chvíli milovat jenom jednu osobu. Proč? Dává to nějaký racionální smysl, když pomineme stovky let utvářené dogma?

Kolos wéra 17.09.2018

Zajimavy pohled na vec. Myslim to v dobrem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat