Proměňte se v posteli v dokonalou sexuální bohyni

07.07.2023 | Sex a vztahy

Postel byste kromě spánku a odpočinku měli využít i pro mnoho sexuálních a romantických aktivit, díky kterým si s partnerem budete mnohem blíž. Na co se soustředit? Tyhle tipy zabírají!

Dnes, když na sebe páry mají minimum volného času bez rušivých elementů, je obzvlášť důležité sem tam si vytvořit prostor čistě jen pro utužování tolik důvěrného a intimního pouta. Které věci by v posteli měla udělat každá dvojice?

Proměňte ložnici na taneční parket

Prostě se jen „vypněte“ a zablbněte si. Udělejte si radost svými oblíbenými skladbami a tancujte okolo postele. Takové šílenství vás přivede zpátky do starých časů. Nemluvě o endorfinech, jejichž produkce se okamžitě spustí. (Endorfin je hormon štěstí a psychické vyrovnanosti, vyvolává euforické stavy a napomáhá k celkovému uvolnění těla i mysli.) (1)

Udržujte oční kontakt

Oxytocin bývá nazýván jako hormon důvěry, lásky nebo dokonce morálky. Upevňuje takzvanou připoutávací vazbu, vytváří hlubší intimitu a vyplavuje se mimo jiné v momentě, kdy se jeden druhému dívá do očí. Tak na nic nečekejte, postel uzpůsobte pro důvěrné rozhovory (naházejte na ni spoustu měkkých polštářů, zapalte vonnou svíčku) a užívejte si romantické chvíle.

Připravte si piknik

Nic vám nebrání v tom, abyste si ukuchtili své oblíbené jídlo. Nebo naopak nějaké nevšední, exotické. Pokud začnete praktikovat pravidelné pikniky, začnete se krmit jahodami s čokoládou, a aspoň občas investujete do dobrého šampaňského, začnete si těchto okamžiků nesmírně vážit.

Svlékejte se navzájem

Vzájemné svlékání je velmi intimní čin, který by v ložnici určitě měl praktikovat každý pár. Zvyšuje žádostivost, stupňuje vzrušení, a v neposlední řadě se s nějakými kousky oblečení dá skvěle špásovat. Použijte kravatu nebo vlastní podprsenku a svažte partnerovi ruce či nohy! Nebo ji přeměňte na oční masku.

Dopřejte si masáž

Nesnažte se mermomocí vytvářet sexuální napětí, pokud je vám to proti srsti. Zkuste jinou taktiku. Žijte „teď a tady“ a nabídněte protějšku, že si navzájem dopřejete masáž – s nejasným koncem. Sex rozhodně není podmínkou! Během masáže můžete mlčet, mluvit nebo poslouchat relaxační hudbu. To je jeden z nejlepších způsobů, jak trávit čas společně.

Objímejte se

Kdy jste se naposledy objímali - bez toho, aby to skončilo sexem? Doteky podporují produkci hormonu oxytocinu, který mírní pocity hněvu a osamělosti. Tak si ležte v náručí, líbejte se a věnujte jeden druhému. Tak co, řekli byste, že takové zdánlivé „banality“ romanticky formují váš vztah?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK470306/, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat