Hračky přinášející rozkoš. Proč se vyplatí mít je doma

24.01.2019 | Sex a vztahy

Zatímco naše maminky či babičky o své sexualitě mluvily jen výjimečně (pokud vůbec), my máme to štěstí, že žijeme v době, kdy není téma sexu žádným tabu.

Nejenže o sexu mluvíme a užíváme si ho, ale díky nejrůznějším erotickým pomůckám a hračkám si jej můžeme také zpříjemnit a ozvláštnit.

Společník, který nezklame

Snad nejrozšířenější erotickou pomůckou jsou vibrátory. Ostatně lidstvo v nejrůznější podobě provázejí už nějaký ten pátek. A zatímco ještě před pár desetiletími by jeho vlastnictví přiznala jen málokterá žena (či muž), dnes je vibrátor hračkou pro dospělé, kterou je vybavena skoro každá ložnice. A to je dobře.

Používání vibrátoru má totiž prokazatelně pozitivní účinky na ženské tělo! Odhlédneme-li od faktu, že pomáhají dosáhnout orgasmu, který sám o sobě prospívá tělu i duši, pak je prokázáno, že uživatelky vibrátoru lépe znají své touhy a tělo, takže jsou obecně spokojenější se svým sexuálním životem. Což se pak samozřejmě promítá i do života partnerského. Navíc nedávný americký průzkum ukázal, že „uživatelky“ vibrátoru se více zajímají o zdraví svých intimních partií, a existuje u nich dokonce vyšší pravděpodobnost, že budou pravidelně navštěvovat svého gynekologa.

Výhradně ženská záležitost? Ani omylem

Mimochodem, byla by chyba myslet si, že vibrátory jsou výsostnou záležitostí žen a používají je jen ty, které nemají partnera. Tato erotická hračka je totiž součástí života mnoha párů! Mohou být součástí předehry, vzrušujícího milostného scénáře… Ostatně i pánové si mohou vibrace náležitě užít! I proto na trhu najdete celou řadu párových vibrátorů, jejichž oblíbenost stále stoupá.

Řada domácností svou sbírku rozšiřuje také o další erotické pomůcky. Oblíbené jsou rovněž nejrůznější dilda, vibrační kroužky, anální kolíky, umělé penisy či vaginy, Venušiny kuličky a spousta dalších „hraček“, které zajistí spoustu vzrušujících zážitků.

Miláčku, pojďme vybírat

Jak ale vybrat erotickou pomůcku, aby vyhovovala vašim představám? Předně je důležité najít ověřený sex-shop, který nabízí kvalitní a hlavně zdravotně nezávadné, atestované výrobky.

Hledáte pro nákup erotických pomůcek vhodný obchod nebo zvažujete různé varianty? V tom případě se můžete spolehnout na špičku, která na trhu působí již řadu let: EroticStore.

Ačkoli většina lidí hračky pro dospělé nakupuje na internetu, rozhodně se vyplatí odhodit předsudky a zábrany a vyrazit do kamenné prodejny. Jen tak si budete moci pomůcku prohlédnout na vlastní oči a v případě pochybností se poradit s odborníky, kteří v obchodě pracují. Až si pak v pohodlí doma vše promyslíte, můžete si nového „pomocníka“ objednat jednoduše on-line. Nestane se vám tak, že ke svému nepříjemnému překvapení otevřete balíček, který skrývá hračku nevhodných rozměrů, případně zjistíte, že namísto vzrušujících zážitků ze zkoušení nové pomůcky vás čeká například horečné shánění vhodných baterií či lubrikačního gelu…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat