Společným sledováním erotických filmů předejdete nevěře

07.02.2021 | Sex a vztahy

Filmy pro dospělé tu byly, jsou a budou. Víte jak se jmenuje nejstarší řemeslo, že? :) Ačkoli se mnoho lidí při zmínce o nich nesměle usmívá a jiní se křižují, viděl je nejspíš každý z nás. A odborníci se shodují, že jejich sledování může být prospěšné nejen vztahu, ale i vlastní sexualitě.

Posiluje vztah

Ukažte na muže, kterého nezajímá nahé tělo. Ale nejsou to jen oni, kdo rád vyhledává vzrušení. Ačkoli to mnoho žen nepřizná, ve sledování porna se mužům skoro rovnají, přitom jsou to často ony, kdo se zlobí, když svůj protějšek „načapají“ při sledování erotického filmu. Proč? Je snad žárlivost nebo stud příčinou, proč se ženy tváří, že jde o problém? Nejspíš ano. Vědci přitom poukazují na fakt, že společné sledování porna utužuje vzájemné vztahy. Ženy nemusejí mít pocit, že jejich partner dělá něco jim za zády a s největší pravděpodobností to bude ona, za koho nahranou scénku z televize vymění. A za další, který muž by doma nechtěl mít ženu, která se s ním ráda na podobný film podívá, a potom si užijí společně?

Rozšiřuje obzory

„Jsi dneska nahoře ty nebo já?“ Pokud takto začínají vaše intimní hrátky, měli byste rozhodně nějaký ten film zhlédnout. Nedovolte nudě, aby se vám vplížila do postele. Inspirujte se a naučte se nové erotické metody, sdílejte společně erotické chvilky u televize a především se bavte!

Naladí vás

Jste přesně ten typ, který přijde vyřízený z práce a jediné, co ho zajímá, je horká sprcha a postel? Na druhé straně pak stojí partner s lahví vína v ruce a už podle bouchnutí dveří pozná, že dneska z toho nic nebude. Bohužel se takto často naučíme reagovat na všechny negativní vlivy, které neumíme odložit před dveřmi našeho bytu a často tím odsuzujeme náš vztah k záhubě. Ačkoli to není zrovna romantické, sledování erotického filmu dokáže navnadit i ty nejunavenější jedince. Zkuste to. Dejte si skleničku vína, zhlédněte krátké video a vrhněte se na sebe! Spát můžete potom.

Předejdete nevěrám

Není nic horšího, než když se do vztahu vkrade nuda a stereotyp. Pokud jej ještě ochudíte o sex, je vymalováno. Sledování porna, ať už v soukromí nebo společně (a bez výčitek), může být skvělým pomocníkem nejen pro zpestření vašeho vztahu, ale také jedna z možností, jak vnést do života trochu jiného vzrušení, jiných lidí, jiných těl a proporcí, přitom nevinně a bez nebezpečí. Sexuální pud je pro člověka přirozený, a pokud ho zrovna neukojí doma, je lepší, když toho docílí ve virtuální podobě, nikoli v té fyzické.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat