Překvapivé množství mužů má u žen rádo ochlupení v intimních partiích

09.05.2023 | Sex a vztahy

Jenom každý pátý muž považuje jakékoli ochlupení v rozkroku ženy za odpudivé. Naopak třiašedesát procent mužů vyžaduje u své partnerky stále alespoň nějaké ochlupení, pětina mužů má pak ráda plné ochlupení. Vyplývá to z průzkumu u tisícovky mužů.

Společnost Manscape tvrdí, že zatímco muži, kteří se v průzkumu vyjádřili, jsou stále poměrně konzervativní k úplnému vyholování a brazilské depilaci – na sobě ji má jen každý desátý – u partnerky ji vyžaduje každý pátý jedinec mužského pohlaví orientovaný sexuálně na ženy. Pro třiašedesát procent je brazilská depilace příliš extrémní forma úpravy ochlupení na genitálu a mají rádi alespoň nějaké chloupky, pětina mužů snese bohatou zahrádku.

Zatímco ochlupení si upravují pravidelně tři čtvrtiny žen (bez ohledu na věk), mezi muži je to zatím jen čtvrtina. Tedy budeme-li věřit průzkumu společnosti Manscape, v níž se vyjádřila tisícovka britských mužů všech věkových skupin.

„Ačkoli muži jsou stále trochu pozadu za ženami s ohledem na osobní hygienu a péči o tělo, stále více mužů začíná používat k odstranění chloupků voskové pásky a depilační krémy,“ tvrdí Steven Dodd ze společnosti Manscape.

Hladká třísla bez vyrážky

Ovšem i většina žen, jež vyznávají přirozený vzhled klína, se holí v oblasti třísel, aby jim chloupky nevykukovaly zpod spodního prádla či plavek. Jenže kvůli jemné pokožce, již v tříslech máme, pak velmi často bojují s nepříjemnou vyrážkou. Lze jí nějak předcházet?

Nejvhodnější čas na holení intimních míst je večer, pokožka má čas se přes noc v klidu zregenerovat. Ideální je, když si vezmete na spaní jen lehkou košilku a kůži necháte dýchat, nebo volné trenýrky. Partner vám je určitě rád půjčí.

Před depilací použijte na místa, která chcete holit, peeling. Po depilaci pokožku vyčistěte tonikem bez alkoholu, ten totiž podrážděná místa vysuší a červené pupínky se objeví téměř jistě. Zkuste si rovněž namazat podrážděná místa po holení mastí s panthenolem či panthenolem sprejem. Ten má hojivé účinky a napomáhá regeneraci pokožky. Stejně tak můžete vyzkoušet kalciovou mast. Obě bez problémů seženete v každé lékárně.

Můžete zkusit také vysledovat, zda za vašimi problémy nejsou kosmetické přípravky, jež používáte. Pokud se vyrážka objevila po koupi nové značky holicí pěny či tonika, stačí, abyste se vrátila k té původní.

Zdroj: www.refinery29.com/en-gb/2017/04/151891/pubic-hair-men-women-survey - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat