Komentáře k článku

Čiča 07.01.2024

Myslím že každý má svou představu, ale nejde při milování o start raketoplánu. Milujme se usilujme o orgasmus a vyvrcholení, ale když to ten druhý schválně oddaluje a přerušuje to mě deprimuje. Pak vám hlavou letí, proč se neudělá? Asi ho nevzrušuju, z přirozené situace se stává akorát zbytečně promrdaný čas. Prostě se máme uvolnit pomilovat a dospět k vrcholu a prožít krásný orgasmus za 15 minut třeba a ne se trápit hodinu s depresí až do konce... Přece si to můžeme klidně dát za pár minut znovu a ne prerušovat krásnou chvíli to děsí a stresuje mě Pavlína 💞

karel100@seznam.cz 07.10.2023

Autorka dle mého názoru je "duše prostá"! Hlavně že je napsáno a zaplaceno. Takový blábol by "vypotil" i můj pubrtální synek!

Pavel 04.09.2023

Když se spleteme ve jméně, je lepší všem říkat lásko, miláčku... 🤣

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat